Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Training Power BI Gebruiker

13 september @ 09:00 - 15:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 13 september 2022 at 09:00

Training Power BI Gebruiker

Wordt een expert in het gebruik van Power BI

Datum: n.t.b.

Duur:
1 dagdeel
Type:
Digitaal
Kosten:
Taal:
Nederlands
Locatie:
n.t.b.
Deelnemers:
Min 4 max 10
Wordt wegwijs met Power BI

Heb je de ambitie om als een vis je weg te vinden in een zee van verschillende Power-BI ingesloten webpublicaties, werkruimten, visualisaties, rapportages, dashboards en apps? Dan is deze training zeker geschikt voor jou!

Programma

Tijdens de Training Power BI Gebruiker wordt de focus gelegd op alle belangrijke lessen voor de zakelijke eindgebruiker van Power-BI oplossingen. Tijdens deze training staan we stil bij een introductie van Power BI. Wat is Power BI? En wat kun je er als gebruiker mee? Ook leer je hoe het aanmelden en navigeren in Power BI werkt. Een aantal onderwerpen die aan bod komen:

  • Power BI Introductie.
  • Aanmelden in Power BI Services.
  • Navigeren in de Power BI Service Omgeving.
  • Gebruik maken van visualisaties, rapportages, dashboards & werkruimten.
  • Het maken en delen van dashboards op basis van verschillende rapportages.
  • Uitleg over de werkbalk met daarin extra functionaliteiten zoals het toevoegen van commentaar of het toekennen van autorisatierollen.
Trainer
De Training Power BI Gebruiker wordt gegeven door Hannah Kroes (adviseur) en Maurice van Vugt (BI consultant).
Voor wie is de training?
De Training Power BI Gebruiker is bedoeld voor iedereen die kennis wil op doen over het gebruiken en delen van rapportages in Power BI Service. De training is tevens geschikt voor rapportgebruikers. Wij bieden deze training op verschillende momenten aan. Een geschikte datum overleggen we samen met jou!
Wat levert het op?

Aan het einde van deze training heb je kennis van Power BI en weet je wat de meest voorkomende functies zijn. Je kunt gebruik maken van visualisaties, rapportages, dashboards en werkruimten en hebt op die manier handvatten om Power BI toe te passen in je dagelijkse werk.

  • Aanmelden en navigeren in de Power-BI Service omgeving; dit betekent dat je gebruik kan maken van alle instrumenten in Power-BI Service zoals visualisaties, rapportages, dashboards en apps.
  • Samenwerken in werkruimten; je bent bekend met het exporteren van onderliggende gegevens naar Excel of PowerPoint en het delen van visualisaties, rapportages, dashboards en apps in Power-BI Service.
  • Je kunt verschillende visualisaties uit rapportages in een dashboard prikken en bent op de hoogte van zaken waar je rekening mee moet houden.
  • Je kunt toegangsrollen beheren en toebedelen binnen een werkruimte. Ook kun je instellingen beheren over de toegang die gebruikers hebben tot onderlinge gegevenssets.

Gegevens

Datum:
13 september
Tijd:
09:00 - 15:00
Evenement Categorie:
people applauding at business conference

Schrijf je in

Vul hieronder uw contact gegevens in

Kan jij onze online misdaad game oplossen?

Er is een misdaad gepleegd. Vannacht op de Erasmusbrug. Geen enkel spoor van de dader. Ben jij in staat om op basis van deze data deze misdaad op te lossen?