Het online misdaadspel om awareness te creëren voor datagedreven werken

Veel organisaties willen en moeten aan de slag met data. Beter, zorgvuldiger, slimmer. Dat beperkt zich niet alleen tot zoemende hardware en soepele software. De gebruiker, de manager en de medewerker, spelen een grote rol. Zij moeten op een andere manier aan de slag. Data Gedreven Werken. Wat is dat dan precies? Welk gedrag moet anders?

THE GAME

Er is een misdaad gepleegd. Vannacht op de Erasmusbrug. Geen enkel spoor van de dader. Geen wapen, geen getuigen, geen verdachten. The Bridge is een online misdaadspel in Virtual Reality. Gebouwd door onze gamification partner Digital Rocks. Binnen een uur de misdaad oplossen. Data, informatie, delen, samenwerken, combineren en analyseren. Vindt jouw team de juiste dader?

Maandelijkse datagame demo

Benieuwd naar onze datagame maar wil je graag eerst meer informatie? Elke maand geven wij 2 korte demo webinars waarin we in 30 minuten alles vertellen over de datagame en de opzet van de datagame workshop. Schrijf je via onderstaande button in voor een demo webinar!

THE PEOPLE

Geschikt voor alle lagen in de organisatie. Vier spelers per game. Ieder vanuit zijn eigen zolderkamer of keukentafel. Online ingelogd met elkaar in een meeting en op een gedeeld murderboard aan de slag. Met je eigen VR bril de crime scene onderzoeken.

THE TIMING

Als jouw bedrijf serieus bezig is met data, dan is The Bridge sowieso een aanrader. Sta je aan de start van een data-programma of -project dan is het een leuke awareness ‘amuse’. Of heb je een leerprogramma voor management en medewerkers rondom data, dan is dit de leukste openingsmodule.

Leerdoelen

Er zitten 7 leerdoelen rondom datagedreven werken verwerkt in de game. Er wordt awareness gecreëerd ten aanzien van deze leerdoelen. Een originele opstap naar een data-project of leerprogramma. Leerzaam, spannend en fun!

De 7 leerdoelen zijn:

  • Kennis over data & informatie;
  • Inzicht in het nut van het toepassen van data;
  • Inzicht in het nut van het delen van data;
  • Inzicht in nu van het open staan voor nieuwe data technologieën;
  • Bewustzijn hebben in data risico’s;
  • Inzicht in hoe data kansen kan creëren;
  • Inzicht in het nemen van verantwoordelijkheid rondom data.


Naast de kennis, het inzicht en het bewustzijn wordt duidelijk hoe samenwerken binnen een organisatie een vereiste is binnen het proces van datagedreven werken.

Samenwerking VDO & Digital Rocks

VDO & Digital Rocks hebben de handen in een geslagen. Daar waar Digital Rocks met The Bridge zorgt voor de juiste ‘awareness’ rondom het belang van Datagedreven Werken, pakt VDO vanaf daar de draad op. Met bijvoorbeeld trainingen, masterclasses en leerlijnen, uitwerken van een data strategie tot en met het uitvoeren van een data project of het opleveren van een dashboard. Deze combinatie van awareness + deep dive + action geeft iedere organisatie een vliegende start ten aanzien van Datagedreven Werken.

Datagame Workshop!

Heb je interesse in “The Bridge”? Dan is onze Datagame Workshop een leuke manier om met jouw team of organisatie kennis te maken met datagedreven werken! In de 2 uur durende workshop starten we met het spelen van de Datagame “The Bridge” waarna we terugblikken op de 7 leerdoelen die in de Datagame zijn verwerkt. Vervolgens slaan we de brug naar jullie organisatie en naar jou als eindgebruiker.

Vraag via onderstaande button de Datagame Workshop aan. Wil je de Datagame eerst via een demo verkennen? Stuur dan een berichtje naar academy@vandamoosterbaan.nl.

Hulp of advies nodig?

Wij zijn bereikbaar van ma t/m vr van 08.30 tot 17.00 op 085 112 4371. Wanneer we gesloten zijn of wanneer het bellen je niet direct uitkomt kan je ook altijd een verzoek indienen om teruggebeld te worden. We bellen je de eerstvolgende werkdag terug in het tijdblok van jouw voorkeur.

Download de Brochure

Vul hieronder je contact gegevens in

Vraag een datagame workshop aan!

Vul hieronder je contact gegevens in

Offerte aanvragen

Vink hieronder de door jou gewenste configuratie aan en vul je contactgegevens in. Onze Business Consultants nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Offerte aanvragen

Vink hieronder de door jou gewenste configuratie aan en vul je contactgegevens in. Onze Business Consultants nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Offerte aanvragen

Vink hieronder de door jou gewenste configuratie aan en vul je contactgegevens in. Onze Business Consultants nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.