Data Academy

Leert jou de taal van data spreken

Dé maatschappelijke data-opleider

Wij vinden het belangrijk dat iedereen de taal van data leert spreken. Daarom bieden we verdiepende leertrajecten aan die zowel onze eigen medewerkers als externe organisaties verder brengen in hun datagedreven kennis en expertise. 

Ons Academy-aanbod biedt zowel opleidingen voor beginners als voor gevorderden. Met onze webinars, masterclasses, trainingen en workshops helpen we je bij je ontwikkeling op een manier die bij je past. Of je nou je data soft- en hard skills wilt ontwikkelen, beter wilt worden in het gebruik van Power BI, Python en SQL of meer wilt leren over datavisualisatie, data storytelling of zorgfraude opsporen met behulp van data; onze Data Academy heeft een super divers aanbod. 

Daarnaast bieden we verschillende (maatwerk)leertrajecten voor professionals en organisaties die datagedreven werken op een specifieke manier willen aanpakken. En met ons Data Talent Program leiden we enthousiaste starters op tot datagedreven professionals voor onze eigen organisatie of voor die van de klant.

Weet meer, doe meer.

Leertrajecten voor organisaties

Wij bieden verschillende webinars, masterclasses, trainingen en workshops die jouw organisatie helpen je datagedreven te ontwikkelen. De modulaire opbouw van ons Academy-aanbod zorgt ervoor dat je precies kunt leren wat bij jouw interesse en niveau past. We starten met een introductie en webinar en werken in jouw tempo toe naar verdere verdieping in de vorm van een masterclass, workshop en/of bootcamp.

Trainingsthema's

Datatrainingen

We bieden diverse data hard- en softskilltrainingen, zoals Excel, Power BI, SQL, Python, Data-ambassadeurschap en Data-ethiek.

 

 

 

 

Domeinkennis

De taal van data leren spreken binnen jouw beleidsterrein. In onze domeintrainingen verbinden we IT-kennis met de beleidsinhoud. Zo leer je sturen op effect!

.

Datagedreven Leiderschap

Hoe geef je leiding in een datagedreven omgeving? En hoe start je deze beweging? In onze leiderschapstrainingen leer je hoe jij impact kunt hebben met behulp van data.

 

 

Maatwerktrainingen

Behoefte aan meer? Je kunt onze trainingen combineren tot een DataBootcamp waarin je verschillende onderwerpen behandelt. We denken graag met je mee!

Academykalender

DTP-groep maart 23

Data Talent Progam

Als Data Talent bij Van Dam & Oosterbaan leer je in één jaar de fijne kneepjes van het vak en doe je direct relevante werkervaring op. Je gaat aan de slag met Power BI en Cognos, leert alles over de maatschappelijke werkvelden waarin we actief zijn en werkt aan je persoonlijke ontwikkelplan en leiderschapskwaliteiten. Zo kun jij na afronding van het programma aan de slag als adviseur, consultant of BI-specialist bij onze opdrachtgevers.

E-learning Datagedreven Werken

Wil je jouw medewerkers de mogelijkheid bieden om op een laagdrempelige manier de basis van datagedreven werken onder de knie te krijgen? Dan bieden onze e-learningmodules een passende oplossing. Jouw medewerkers kunnen hiermee op hun eigen tempo en vanaf hun eigen werkplek met de materie aan de slag? 

E-learningmodules ontwikkelen wij op aanvraag. Zo kun je het thema datagedreven werken helemaal richten op jouw specifieke werkveld of aandachtsgebied. Meer weten? 

Onze klanten

Deze organisaties leerden de taal van data spreken via de VDO Academy

Meer weten over onze Academy?

Onze coördinator Selina helpt je graag verder!

Offerte aanvragen

Vink hieronder de door jou gewenste configuratie aan en vul je contactgegevens in. Onze Business Consultants nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Offerte aanvragen

Vink hieronder de door jou gewenste configuratie aan en vul je contactgegevens in. Onze Business Consultants nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Offerte aanvragen

Vink hieronder de door jou gewenste configuratie aan en vul je contactgegevens in. Onze Business Consultants nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.