Trainingen op het gebied van datagedreven werken in het maatschappelijk domein!

Van Dam & Oosterbaan Academy biedt trainingen aan op het gebied van data analyse en informatiemanagement. In onze trainingen wordt altijd een link gelegd met de (beleids)inhoud. Hierdoor stellen de trainingen jou als (beleids)adviseur, manager of data analist in staat om data binnen je organisatie zo efficiënt mogelijk te benutten.

Onze trainingen zijn er op gericht om professionele kennis en kunde over te brengen en zijn samengesteld op basis van onze ervaringen uit de praktijk. Alle trainingen worden gegeven door ervaren adviseurs en zijn zowel online als fysiek te volgen. Onze trainingen zijn interactief en worden afgestemd op het niveau van de deelnemers.

Zie hieronder een overzicht van onze trainingen en masterclasses.

Trainingen

Van Dam & Oosterbaan ondersteunt bijna 40 gemeenten met het verder op orde brengen van hun informatiehuishouding. Onze ervaring, kennis en expertise hebben we ondergebracht in een reeks praktische Masterclasses waarin we ons toespitsen op het nut van datagedreven werken binnen verschillende beleidsterreinen. Naast de koppeling naar de verschillende beleidsterreinen bieden we ook een masterclass Dashboarding aan.

Masterclasses

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Kennisavond-DW-7667-1024x683.jpg

Contact

Heb je interesse in een van onze trainingen of wil je extra informatie? We helpen je graag verder!
Neem contact op met Selina Tomur via 085 112 4371 of academy@vandamoosterbaan.nl