Organisaties hebben steeds meer data tot hun beschikking. De uitdaging ligt in het optimaal gebruik maken van deze data. Als manager, bestuurder of adviseur weet je dat data veel efficiënter te gebruikt kan worden. Ook weet je dat efficiënter gebruik van deze data bijdraagt aan het verbeteren van de kwaliteit van beslissingen op verschillende niveau’s. Maar hoe overtuig je mensen binnen de organisatie van het belang van data? En hoe kun je datagedreven werken uiteindelijk zo goed mogelijk invoeren in je organisatie?

Onze ervaring, kennis en expertise op het gebied van datagedreven werken in één training!

Van Dam & Oosterbaan ondersteunt bijna 40 gemeenten met het verder op orde brengen van hun informatiehuishouding. Onze ervaringen, kennis en expertise hebben we ondergebracht in een (meerdaagse) Training Datagedreven Werken.

Deze training gaat dieper in op het thema datagedreven werken en is een mooie aanvulling op de masterclass Datagedreven Werken. We passen de training aan op de wensen en behoeften van de doelgroep en organisatie.

Programma

De Training Datagedreven Werken vormt een mooi vervolg op de Masterclass Datagedreven werken. De training wordt op maat gemaakt en neemt 1 tot 4 dagen in beslag, afhankelijk van de wensen en behoeften van de doelgroep en organisatie. In deze training staan we stil bij enkele theoretische modellen en besteden we tijd aan praktische business cases met concrete resultaten. Een aantal onderwerpen die voorbij komen:

Wat levert het op?

Door middel van de Training Data Gedreven Werken:

Voor wie is deze training bedoeld?

Aan deze training heb je het meest als je je met cijfers bezig houdt binnen het Sociaal Domein in een Beleidsfunctie of een Technische functie. Of als je je herkent in een van de volgende functies: Directeur, Teammanager, Strateeg, Projectleider Sociaal Domein, Beleidsmedewerker Sociaal Domein, Informatiemanager, BI-Ontwikkelaar, Adviseur Informatievoorziening. Deze training vormt een mooi vervolg voor iedereen die meer verdieping wil na de Masterclass Datagedreven Werken.

Praktische Informatie

Duur
1-4 dagen

Groepsgrootte
Minimaal 4 en maximaal 10 deelnemers.

Trainer(s)
De Training Datagedreven Werken wordt gegeven door twee Senior Adviseurs: Bas Meuffels en Peter Frans Oosterbaan.

Locatie
De training wordt gegeven op locatie. Daarnaast is het mogelijk om de training op één van onze locaties te volgen. Dit kan op ons kantoor in Utrecht, Eindhoven, Amsterdam en Zoetermeer.

Data
Wij bieden deze training op verschillende momenten aan. Een geschikte datum overleggen we samen met jou!

Interesse in deze training?

Heb je interesse in de training dan kun je contact opnemen met Selina Tomur via 085 112 4371 of academy@vandamoosterbaan.nl. We stemmen dan de wensen en verwachtingen af en staan stil bij het meest gewenste publiek.