New person is about to be hired

A&O Detachering

Datagedreven professionals die het verschil maken! 

A&O Detachering

Onze datagedreven professionals zijn te herkennen aan hun enthousiasme, pro activiteit, analytische en communicatieve vaardigheden. Op basis van het vraagstuk matchen wij de juiste (combinatie van) professional(s). Maar jouw organisatie krijgt meer! De professionals zijn onderdeel van een brede groep aan experts die werken in een organisatie die zich continue door ontwikkelt. Onze mensen zitten niet voor niks aan tafel bij landelijke datagedreven projecten en initiatieven!

Onze dataduiders aan het woord

In mijn rol als adviseur kan ik mijn ervaring in het jeugddomein combineren met mijn liefde voor onderzoek en data om de klant te helpen met vragen op het snijvlak van data, beleid en uitvoering. Zoals het woonplaatsbeginsel, samenwerking onderwijs-jeugdhulp, monitoring en rapportages, cliëntervaringsonderzoek, inkoop en de rol/functie van jeugdprofessionals/de toegang. Ik heb interesse in de cijfers van de gemeente, en zeker ook het verhaal achter de cijfers. Door te kijken, goed te luisteren en door te vragen probeer ik tot innovatieve inzichten te komen en verbindingen te leggen. Door dit te combineren met onderzoek en data-analyse komen we tot gedegen onderbouwde en voor de praktijk bruikbare inzichten en adviezen.

Kim Oude Egberink | Sr. Adviseur

Als Junior Adviseur bij Van Dam & Oosterbaan ondersteun ik gemeenten en regio’s binnen het Sociaal Domein. Dit kan zijn in bijvoorbeeld de rol van beleidsadviseur, projectmedewerker of beleids-analist - of onder een andere noemer. Overeenkomstig is dat ik altijd op zoek ga naar de balans tussen beleid, (data)onderzoek en uitvoering. Soms is dat door het opzetten en uitvoeren van een specifiek onderzoek en aan de hand daarvan beleidsadvies geven, zoals bij de impactanalyse MOBW. Soms is dat door voor een langere periode mee te draaien in het ‘reguliere’ gemeentelijke proces, waarin ik van A tot Z aan projecten werk. Bijvoorbeeld het analyseren van knelpunten bij jeugdhulpuitstroom uit verblijf, om vervolgens met beleid en zorgaanbieders een peersupport-pilot op te zetten als concrete vervolgactie. Onder de streep komt het erop neer dat ik bij elke klant handelingsverlegenheid wegneem door vanuit een 360-graden blik te signaleren, onderzoeken, adviseren én indien nodig te acteren.

Tara van Dijk | Jr. Adviseur

Referenties:

Referenties

Blijf op de hoogte!

Wij houden jou graag op de hoogte van onze ontwikkelingen. Dat doen we door elk kwartaal een nieuwsbrief te versturen. Vul onderstaand formulier in en meld u aan voor onze nieuwsbrief. De nieuwsbrief bevat interessante publicaties uit onze kennisbank, informatie over trainingen, masterclasses en webinars en voorbeelden van relevante datagedreven projecten.