Associates

  • Meer weten?

    Laat een bericht achter


    Dhr.Mevr.

    Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn gegevens door deze website.

Zelfstandig en onderdeel van een dreamteam! 

Geen zin in marketing en de administratie. Als zelfstandige heb je zelf de touwtjes in handen en wil je graag je expertise delen met anderen. Jij bent een ondernemer en voert je eigen regie. Ondernemerschap en de vrijheid om je eigen opdrachten te kiezen, dat betekent voor jou werken anno 2020. Ben je die echte zelfstandig interim professional die zich voor elke nieuwe interim opdracht weer helemaal kan opladen.

We verwelkomen je graag in ons netwerk en kunnen veel voor je betekenen. We helpen je aan geweldige opdrachten en delen niet alleen dezelfde visie, maar ook onze kennis en ervaringen met elkaar. Welkom in het Van Dam & Oosterbaan team, we vertellen je graag meer.

Bij  kun je jezelf als ZZP’er verder ontwikkelen. Als zelfstandige zonder personeel combineer je de vrijheid van het ondernemen samen met het werken in een energiek en jong team met veel kennis. Je bepaalt je eigen uurtarief en kiest zelf je opdrachten uit. Vanuit  worden je de opdrachten uit eerste hand aangeboden. Naast een ruim scala aan opdrachten kan je gebruik maken van de faciliteiten die  je biedt. Tevens word je ondersteund in je opdrachten door onze professionals.

Voordelen om je als ZZP’er aan te sluiten bij Van Dam & Oosterbaan

Heb jij passie voor je vak en wil je dat met ons delen? Dan nodigen we je van harte uit. Neem contact op met Ernstjan van Dam via ernstjan@vandamoosterbaan.nl of 085- 112 4371.