Looking at monitor

Business Intelligence

De beste datadelvers & dashboards voor het maatschappelijke domein 

Data & Gedreven

Data wordt gezien als het nieuwe goud voor maatschappelijke organisaties. Organisaties kunnen echter pas het maximale uit hun data halen als de informatiehuishouding op orde is. Van Dam & Oosterbaan helpt jou hierbij! Onze consultants brengen inhoudelijke kennis en de laatste ontwikkelingen op het gebied van techniek, data–analyse en data–science met zich mee. Dat maakt ons dé sparringpartner tussen Beleid & IT.

Wij passen de samenwerking aan op jouw behoefte. Met onze diensten (detachering & projecten) en producten (standaard dashboards) kunnen wij elke maatschappelijke data uitdaging met jou aan gaan! Ontmoet enkele van onze datadelvers:

Detachering

Een goede datastrategie is de sleutel tot succes. Wij ontwikkelen samen met jou een datastrategie op basis van de informatiebehoefte en organisatiedoelstellingen.
Met onze informatiemanagers, BI consultants, data-engineers en data-analisten ondersteunen wij jouw organisatie op het snijvlak van proces, strategie, techniek en visualisatie.

Projecten

Van Dam & Oosterbaan is de partner voor al jouw maatschappelijke data projecten. Wij ondersteunen bij het ontwikkelen van een datastrategie, het technisch neerzetten van jouw eigen datawarehouse en de vertaling van de data naar slimme dashboards. Met onze bewezen aanpak voor datagedreven projecten, zorgen wij voor een duurzaam en passend resultaat.

Standaard Dashboards die voelen als maatwerk!

Met de standaard dashboards van Van Dam & Oosterbaan beschik jij over flexibele en schaalbare BI oplossingen waarmee je te allen tijde waardevolle stuurinformatie kunt raadplegen. Deze dashboards worden dagelijks voorzien van actuele data.

Bespaar tijd en geld door te starten met onze standaard dashboards. En natuurlijk snappen we dat het standaard dashboard niet jouw volledige informatiebehoefte invult. Daarom kan elk dashboard aangevuld worden met specifieke wensen en behoeften. In samenwerking met jouw organisatie onderzoeken we deze behoefte om te komen tot een passende maatwerk oplossing.

Business Intelligence vacatures

Fulltime | HBO/WO | Ervaring +3 jaar

Ben jij die ervaren Data Engineer die graag aan de slag gaat met DAX, Power-Query, API’s en SQL? Vind jij het leuk om tegelijkertijd gave projecten op te pakken met fijne collega’s? Dan ben jij de Data Engineer die wij zoeken!

Fulltime | HBO/WO | Ervaring +3 jaar

Ben jij een ambitieuze starter die graag aan de slag gaat met het bouwen van rapportages en dashboards? Vind jij het leuk om tegelijkertijd gave projecten op te pakken met fijne collega’s? Dan ben jij de BI Consultant die wij zoeken!

Fulltime | HBO/WO | Ervaring +7 jaar

Je kan sparren met zowel I(C)T als met de eindgebruikers van BI-tools en weet hierin de wensen en mogelijkheden goed samen te brengen. Daarnaast heb je de strategische inzichten om organisaties te adviseren over hun informatie strategie!

Blijf op de hoogte!

Wij houden jou graag op de hoogte van onze ontwikkelingen. Dat doen we door elk kwartaal een nieuwsbrief te versturen. Vul onderstaand formulier in en meld u aan voor onze nieuwsbrief. De nieuwsbrief bevat interessante publicaties uit onze kennisbank, informatie over trainingen, masterclasses en webinars en voorbeelden van relevante datagedreven projecten.