Bij Van Dam & Oosterbaan hebben we het welzijn van onze collega’s hoog in het vaandel staan. Normaal gesproken verrassen we onze collega’s daarom geregeld met bijvoorbeeld een massage op kantoor. In deze coronatijden is dat helaas niet mogelijk. De workshop Vitaliteit en Werkgeluk van Workmassage was daarom een goed alternatief. In deze onlinesessie zijn we meegenomen in een reeks oefeningen die je vanuit huis kunt uitvoeren en die bijdragen aan je vitaliteit en werkgeluk. Een korte meditatie, oefeningen om je schouders los te krijgen en je spieren los en flexibel te houden zijn eenvoudig vanuit huis te doen. Wij kijken terug op een zeer geslaagde sessie die iedereen weer een flinke boost heeft gegeven. Lees hier onder meer over de workshop van WorkMassage en het belang van vitaliteit en werkgeluk in tijden van de corona crisis.

In deze tijden van Corona zijn onze vaste routines veranderd. De verschillende rollen die wij doorgaans vervullen lopen nu dwars door elkaar heen. Om vitaal te blijven tijdens de huidige veranderingen en beperkingen heeft WorkMassage een online workshop Vitaliteit en Werkgeluk gemaakt. Waar loop je tegen aan en wat gaat juist goed? We bespreken de zes pilaren voor een gezonde leefstijl die gericht zijn op een mentale, fysieke en emotionele balans. Elke deelnemer bepaalt na afloop voor zichzelf welke eerste stap hij/zij neemt om de eigen vitaliteit te vergroten.

De stress, die veranderingen en beperkingen met zich mee kan brengen, heeft invloed op onze gezondheid. Gelukkige medewerkers zijn minder vatbaar voor stress en zijn daardoor gezonder, meldt nu.nl. Daarom is het juist nu belangrijk om als werkgever goed contact te houden met medewerkers en naast de lopende online vergaderingen tijd te maken voor gesprekken over hoe het met iedereen gaat. Wat hebben leden van het team nodig? Hoe kun je hier als werkgever in faciliteren en wat kunnen betrokkenen zelf doen om deze tijd zo gezond en prettig mogelijk door te komen? Hoe kom je weer in de flow? In de online workshop Vitaliteit en Werkgeluk gaan we aan de slag met deze onderwerpen.

Voor meer informatie over de workshop, neem contact op met WorkMassage!

Deel via
Auteur

Selina Tomur