Deel dit artikel

Hardlopen voor het goede doel!

Op zondag 12 januari hebben we met een groep enthousiaste collega’s meegedaan aan de loopwedstrijd van Egmond aan Zee! We waren met twee teams, het ene team ging voor de kwart marathon (10,5 km) en het andere team ging voor de halve marathon (21,1 km).

Voor het goede doel!

Dit jaar was één van de goede doelen de Maag Lever Darm Stichting. Helaas wordt het leven van miljoenen mensen, elke dag weer, ontregeld door spijsverteringsziekten. Ziekten die zorgen voor schaamte, onzekerheid en pijn. Ziekten die soms zelfs overlijden tot gevolg kunnen hebben. De Maag Lever Darm Stichting financiert onderzoek om spijsverteringsziekten te voorkomen en te bestrijden. Het doet ons deugd om vanuit Van Dam & Oosterbaan hier een financiële bijdrage aan te leveren.

Team

Met intensieve wekelijkse trainingen hebben we ons maandenlang voorbereid, de ene collega iets meer dan de ander ;-). Op de dag zelf verzamelden we ons ’s ochtends bij een van de pendelbussen in Heiloo om vanuit daar richting Egmond aan Zee af te reizen. In de bus konden we voor de laatste keer onze strategie fijnslijpen (met z’n allen als team finishen) en de startnummers bevestigen aan onze gepersonaliseerde hesjes!

Met z’n allen hebben we na de loop nog de loopervaringen gedeeld en konden we netwerken met andere bedrijven in de business lounge. We kijken terug op een succesvolle dag! Ondertussen hebben we ons alweer ingeschreven voor het volgende event in de lente.

Houd onze website in de gaten voor wat we precies gaan doen en welk doel we dan gaan sponsoren!