Elke eerste dinsdagavond van de maand organiseren we een interactieve kennisavond waarbij we de tijd nemen om kennis met elkaar te delen, te sparren over de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied en om de ruimte te bieden voor innovatieve ideeën. Iedereen is hier welkom, dus jij ook. Soms organiseren we een Masterclass of bijvoorbeeld een training datagedreven werken of Excel-training.

Deze kennisavonden zijn gratis te bezoeken en hosten we vanuit één van onze kantoren:

Komende dinsdag 3 september neemt Senior Adviseur Sander Mooij vanuit kantoor te Utrecht ons mee in de wereld van datagedreven werken binnen gemeenten.

Sander Mooij: “Datagedreven werken, welke gemeente is er niet mee bezig? We zien in onze opdrachten gemeenten verschillende activiteiten en werkwijzen. Het is goed om eerst een basis te leggen en te weten wat datagedreven werken betekentDe transformatie in het sociaal domein brengt de datagedreven gemeente dichterbij. Een datagedreven gemeente maakt goed gebruik van beschikbare data om beleidskeuzes te onderbouwen, om de effecten te volgen en om dat ook doelmatig te doen. Alles in het teken van publieke meerwaarde dus!

De volgende kennisavonden dit jaar zijn:

Je bent van harte uitgenodigd voor deze kennisavond! Laat even weten of je komt door een berichtje te sturen via:
kennisavonden@vandamoosterbaan.nl / 085 – 112 4371. Zien we jou binnenkort?

Deel via
Auteur

Peter Frans Oosterbaan