Kinderopvang

Weet wat er speelt binnen jouw opvang organisatie!

Data is onmisbaar geworden

Het gebruik van data is binnen kinderopvang organisaties onmisbaar geworden. Om te voldoen aan alle regelgevingen, overzicht te hebben in de bedrijfsvoering en optimaal om te gaan met bezetting en plaatsing is data cruciaal. Daar komt bij dat de enorme personeelstekorten in de branche vragen om inzicht en maximale benutting van de beschikbare capaciteit. De bestaande problemen zijn door Corona alleen maar groter geworden. Dit vraagt van organisaties om nog meer datagedreven te gaan werken. Dit is exact waar wij kinderopvang organisaties mee helpen. Met onze dashboards, inhoudelijke specialisten en trainingen zorgen we er voor dat kinderopvangorganisaties meer uit hun data halen.

Kant-en-klare rapporten voor kinderopvang

Waarom het wiel elke keer opnieuw uitvinden? Bij Van Dam & Oosterbaan doen we dit anders. Kinderopvang organisaties hebben voor 80% dezelfde informatiebehoefte. Met onze standaard rapporten & dashboards, speciaal ontwikkeld voor kinderopvang organisaties bieden we binnen no-time inzicht en overzicht. Doordat we nagenoeg alle veelgebruikte systemen kennen zijn we in staat om snel en efficiënt de data te verzamelen en te vertalen naar waardevolle informatie. Met dashboards als Financiën, HR, Bezetting & Plaatsing en Kwaliteit en Pedagogiek geven we inzage in de belangrijkste kerncijfers voor bestuurders, locatiemanagers en andere collega’s.

Data met context:
Advies & Onderzoek

Natuurlijk realiseren wij ons dat jouw organisatie niet voor 100% geholpen is met standaard rapporten en dashboards. Daarom gaan we samen op zoek naar de 20% maatwerk. Wij helpen bij het maken van een verdieping om de juiste data boven water te halen. Maar belangrijker nog, onze mensen helpen de data te duiden en er waardevolle informatie van te maken. Doordat wij medewerkers hebben die zelf in de kinderopvang hebben gewerkt kennen wij de uitdagingen in de kinderopvang en komen we snel tot de kern van de informatiebehoefte!

In het onderwijs hebben wij gewerkt voor:

Blijf op de hoogte!

Wij houden jou graag op de hoogte van onze ontwikkelingen. Dat doen we door elk kwartaal een nieuwsbrief te versturen. Vul onderstaand formulier in en meld je aan voor onze nieuwsbrief. De nieuwsbrief bevat interessante publicaties uit onze kennisbank, informatie over trainingen, masterclasses en webinars en voorbeelden van relevante datagedreven projecten.