Organisaties hebben steeds meer data tot hun beschikking. De uitdaging ligt in het optimaal gebruik maken van deze data. Als manager, bestuurder of adviseur weet je dat data veel efficiënter te gebruikt kan worden. Ook weet je dat efficiënter gebruik van deze data bijdraagt aan het verbeteren van de kwaliteit van beslissingen op verschillende niveau’s. Maar hoe overtuig je mensen binnen de organisatie van het belang van data? En hoe kun je datagedreven werken uiteindelijk zo goed mogelijk invoeren in je organisatie?

Wij helpen organisaties data gedreven te werken!

Van Dam & Oosterbaan ondersteunt bijna 40 gemeenten met het verder op orde brengen van hun informatiehuishouding. Onze ervaringen, kennis en expertise hebben we ondergebracht in één praktische Masterclass Datagedreven Werken, die we regelmatig bij gemeenten en andere publieke organisaties geven.

De Masterclass biedt antwoord op onderstaande vragen:

Programma

De Masterclass Datagedreven Werken is een introductie in datagedreven werken. We bespreken de basisbeginselen van datagedreven werken, staan stil bij enkele theoretische modellen en besteden tijd aan praktische business-cases met concrete resultaten van andere gemeenten. Een aantal onderwerpen die voorbij komen:

Wat levert het op?

Aan het einde van de Masterclass:

Voor wie is deze Masterclass bedoeld?

Aan deze Masterclass heb je het meest als je je met cijfers bezig houdt binnen het Sociaal Domein in een beleidsfunctie of een technische functie. Of als je je herkent in één van de volgende functies: Directeur, Teammanager, Strateeg, Projectleider Sociaal Domein, Beleidsmedewerker Sociaal Domein, Informatiemanager, BI-Ontwikkelaar, Adviseur Informatievoorziening.

Praktische Informatie

Duur
3 uur

Groepsgrootte

Trainer(s)
De Masterclass Datagedreven Werken wordt gegeven door onze Senior Adviseurs: Bas Meuffels en Peter Frans Oosterbaan.

Locatie
De Masterclass wordt gegeven op locatie. Daarnaast is het mogelijk om de Masterclass op één van onze locaties te volgen. Dit kan op ons kantoor in Utrecht, Eindhoven, Amsterdam en Zoetermeer.

Data
Wij bieden deze training op verschillende momenten aan. Een geschikte datum overleggen we samen met jou!

Interesse in de Masterclass?

Heb je interesse in de training dan kun je contact opnemen met Selina Tomur via 085 112 4371 of academy@vandamoosterbaan.nl. We stemmen dan de wensen en verwachtingen af en staan stil bij het meest gewenste publiek.