Onderwijs

Gebruik de enorme berg aan beschikbare data! 

Data ligt te “verstoffen”

Onderwijsinstellingen zitten letterlijk op een berg aan data! Gegevens over studenten, medewerkers, prestaties, financiën, bezetting, processen en meer. Veel van die informatie wordt niet gebruikt of bijvoorbeeld alleen vastgelegd vanwege verplichtingen vanuit de overheid. Opzichzelf betekent veel van deze data niets, maar wanneer je de data context geeft wordt het waardevolle informatie. Dat is precies waar wij onderwijsinstellingen mee helpen. Meer datagedreven werken door slimme verbindingen te leggen context te geven aan de berg aan data. Het is eigenlijk net als een regel uit een studieboek, het wordt pas zinvol door het theoretisch kader eromheen.

Kant-en-klare rapporten voor onderwijs

Waarom het wiel elke keer opnieuw uitvinden? Kinderdagverblijven en scholen hebben voor 90% dezelfde informatiebehoefte. Bij Van Dam & Oosterbaan doen we dit anders. Met onze standaard rapporten & dashboards, speciaal ontwikkeld voor onderwijsinstellingen bieden we binnen no-time inzicht en overzicht. Doordat we nagenoeg alle veelgebruikte systemen kennen zijn we in staat om snel en efficiënt de data te verzamelen en te vertalen naar waardevolle informatie.

Data met context:
Advies & Onderzoek

Natuurlijk realiseren wij ons dat jouw organisatie niet voor 100% geholpen is met standaard rapporten en dashboards. Daarom gaan we samen op zoek naar de 20% maatwerk. Wij helpen bij het maken van een verdieping om de juiste data boven water te halen. Maar belangrijker nog, onze mensen helpen de data te duiden en er waardevolle informatie van te maken. Doordat wij de uitdagingen in het onderwijs kennen zijn we snel bij de kern van de informatiebehoefte!

In het onderwijs hebben wij gewerkt voor:

Blijf op de hoogte!

Wij houden jou graag op de hoogte van onze ontwikkelingen. Dat doen we door elk kwartaal een nieuwsbrief te versturen. Vul onderstaand formulier in en meld je aan voor onze nieuwsbrief. De nieuwsbrief bevat interessante publicaties uit onze kennisbank, informatie over trainingen, masterclasses en webinars en voorbeelden van relevante datagedreven projecten.