Van Dam & Oosterbaan

Van Dam en Oosterbaan heeft ruime ervaring in Advies, Onderzoek, Detachering en Business Intelligence. Onze werkwijze kenmerkt zich doordat wij datagedreven werken; feiten en cijfers staan bij ons altijd centraal. Door deze op de juiste manier te ontsluiten en beschikbaar te maken voor medewerkers, ontstaat er inzicht in en grip op de problematiek van onze klanten.

Wij werken veel in de publieke sector bij gemeentes en provincies zoals Noord-Brabant, Arnhem, Hilversum en Hollands Kroon. Maar ook daarbuiten heeft onze datagedreven aanpak al zijn toegevoegde waarde bewezen, zoals bijvoorbeeld bij verschillende kinderopvangorganisaties.

Ons team bestaat uit een gevarieerde, deskundige groep van hoogopgeleide adviseurs. Van junior tot senior, van BI-specialist tot beleidsadviseur; wij hebben de juiste expertise in huis om organisaties op een pragmatische manier verder te helpen.

En wil je je medewerkers trainen in het gebruik van data? Of wil je zelf op een datagedreven manier aan de slag? Onze Academy biedt verschillende masterclasses en trainingen om datagedreven te werken.

Whitepapers en Blogs

Onze adviseurs delen hun kennis regelmatig. Hieronder vind je een overzicht van onze recent gepubliceerde whitepapers en blogs.

Het complete overzicht vind je via www.vandamoosterbaan.nl/whitepaper

Gerelateerd