Een gedeelde passie voor data!

Samen met onze klanten werken we bij Van Dam & Oosterbaan aan slimme datagedreven oplossingen. Dat doen we met een top team van datadelvers en dataduiders. Er is één ding wat ons allemaal verbindt: onze gezamenlijke passie voor maatschappelijke data!

Belofte

Wij stellen organisaties in staat om door middel van slimme data-oplossingen efficiënter te werken en sterker datagedreven te kunnen sturen voor meer maatschappelijk rendement. We halen meer uit data, wat leidt tot inzicht, grip en controle.

Missie

Van Dam & Oosterbaan heeft een missie. Organisaties meer datagedreven te laten werken door de juiste verbindingen te leggen, te standaardiseren waar het kan en op een slimme manier de juiste informatie te delven en duiden.

Visie

Een maatschappij waarin organisaties op een gestandaardiseerde, datagedreven manier werken om maatschappelijke opgaven sneller, efficiënter, goedkoper en meer onderbouwd te kunnen oplossen.

De perfecte omgeving om jezelf te ontwikkelen

VDO Data Academy

VDO Young Professional Programma

VDO Vitaliteitsprogramma

VDO E-learning

Ons verhaal

De ambitie waarmee we in 2017 gestart zijn is vandaag de dag nog altijd onze drijfveer: maatschappelijke organisaties helpen bij het op orde krijgen van alle wildgroei aan data en hieruit de informatie putten die zij nodig hebben. We zijn dan ook meer dan trots dat we deze ambitie inmiddels kunnen delen met een enthousiaste club van datadelvers en dataduiders. Samen gaan we voor een maatschappij waarin organisaties op een gestandaardiseerde, datagedreven manier werken om maatschappelijke opgaven sneller, efficiënter, goedkoper en meer onderbouwd te kunnen oplossen. 

#1 meesters in verbinden

Verbinden doen we de hele dag door. We verbinden verschillende datastromen uit een groot aantal verschillende systemen. We verbinden de data uit deze systemen met de inhoud door de belangrijkste inzichten uit te lichten in een analyse. We verbinden de juiste visual (in een dashboard) aan de informatiebehoefte. We verbinden verschillende maatschappelijke belangen met elkaar voor een overstijgend beeld. We verbinden met onze klanten om de “echte” informatiebehoefte op te lossen en we verbinden met elkaar als collega’s door elkaar te helpen en elkaar aan te vullen met unieke expertises.

#2 datadelvers & dataduiders

Big data wordt gezien als het nieuwe goud voor maatschappelijke organisaties. Als echte #datadelvers ondersteunen wij overheid, onderwijs en zorg organisaties bij het creëren van “databewustzijn” en verzamelen we informatie met inachtneming van “privacybewustzijn”. Met onze inhoudelijke kennis van maatschappelijke vraagstukken ondersteunen wij als echte #dataduiders bij het vertalen van alle verzamelde data naar waardevolle informatie waardoor maatschappelijke organisaties meer datagedreven kunnen sturen.

#3 bewakers van standaarden

Standaard klinkt voor velen als een vies woord. Voor ons is het de “heilige graal”. We zien te veel maatschappelijke organisaties het wiel op het gebied van data keer op keer opnieuw uitvinden. En dat terwijl al deze organisaties voor minimaal 80% dezelfde informatiebehoefte hebben. Daarom werken wij volgens het principe: standaard waar het kan, maatwerk waar het moet. We gebruiken landelijke standaarden, hergebruiken databronnen, technieken en oplossingen om efficiënter, goedkoper en sneller onze klanten te kunnen voorzien van stuurinformatie.

Onze datadelvers & dataduiders

Ernstjan van Dam

Directeur

Peter Frans Oosterbaan

Directeur

Bas Meuffels

Manager BI

Madelon Prawirodirdjo

Manager A&O

Selina Tomur

Manager Academy

Regine van Asten

Manager Bedrijfsvoering & HR

Sven den Boer

Manager Sales & Marketing

Maaike Rijks

Personal Assistant

Armin Zwilling

BI Consultant

Kim Oude Egberink

Senior Adviseur

José Carreiro

Senior BI Consultant

Wendy van Duijn

Senior Adviseur

Wietse de Boer

Senior Adviseur

Harm Nico Plomp

Senior BI Consultant

Willem van Gent

Senior BI Consultant

Remco Korving

Senior Adviseur

Lex Boerboom

BI Consultant

Margreet Koetzier

BI Consultant

Maurice van Vugt

BI Consultant

Inez van de Wiel

Adviseur

Charlotte Altena

Adviseur

Claasje Beyen

BI Consultant

Erwin Veltman

BI Consultant

Sanne Arts

Adviseur

Guido van ’t Haar

BI Consultant

Hannah Kroes

Junior Adviseur

Niels van Dijk

Junior BI Consultant

Jinke Akkerman

Junior Adviseur

Sander Weijers

Junior BI Consultant

Remco van Dijke

Junior Adviseur

Tara van Dijk

Junior Adviseur

Marloes Janssen

Junior Adviseur

Eva Mommers

Junior Adviseur

Koen Hondebrink

Junior BI Consultant

Thijs van Berkel

Young Professional

Vincent van Stiphout

Young Professional

Victor Hoogendoorn

Young Professional

Kim Smits

Young Professional

Demi van den Tillaart

Young Professional

Lukas van der Kaaijk

Young Professional

Ben jij ook zo'n maatschappelijke #datadelver of #dataduider?
Kom ons dan versterken! Bekijk hier onze vacatures.