Onze IT-oplossingen

biedt in haar dienstverlening enkele zelf ontwikkelde, laagdrempelige en zeer gebruiksvriendelijke IT oplossingen aan.

VDO-monitor

Met behulp van de VDO-monitor kun je als organisatie op een heel eenvoudige en pragmatische wijze informatiebehoeften inventariseren, concretiseren en visualiseren. We zetten de vragen van beleidsmedewerkers om in concrete data-analyses en voorzien deze van duiding, toelichting en een informatieanalyse. Middels ‘state of the art’ dashboards worden analyses getoond aan eindgebruikers die zelf op PC, tablet of smartphone 24/7 overal kunnen inloggen. Vraag via info@vandamoosterbaan.nl een vrijblijvende presentatie aan.

Zorgtool

Zorgtool is een online producten catalogus waaruit zorgplannen kunnen worden opgemaakt zowel voor PGB als voor ZIN. Tevens kun je vanuit zorgtool een verplichtingen administratie beheersen.

Productiemonitoring

Door middel van het regelmatig uitvragen van de zorgproductie bij zorgaanbieders heb je als gemeente of netwerkorganisatie grip op mogelijke financiële risico’s. Niet alle zorgaanbieders zijn aangesloten op het GGK (Gemeentelijk Gegevens Knooppunt). Met behulp van een periodieke uitvraag krijg je zicht op de uitputting van de zorg per aanbieder en gemeente. Eveneens biedt de monitoring zicht op bijvoorbeeld inschaling in arrangementen. Hiermee kun je tijdig sturen als toegangsteams of andere verwijzers nog niet de optimale inschaling toepassen.