Presentation of data

Overheid

Beleid maken op een datagedreven manier! 

Een datagedreven overheid

De druk op lokale overheden is hoog. Allemaal hebben ze te maken met de toenemende noodzaak om de samenwerking met burgers en bedrijven te verbeteren. Daarnaast moet de samenwerking in de keten, met andere lokale overheden, sneller en efficiënter. Kortom, er moet meer gerealiseerd worden met minder middelen en budget. De oplossing kan gevonden worden door meer datagedreven te gaan werken. Of het nu gaat om het verbeteren van de dienstverlening naar de burgers, of het kunnen beargumenteren van het onderbuikgevoel wanneer het gaat over het maken van beleid.

vdo_mockup8

Kant-en-klare rapporten voor de overheid

Waarom elke keer opnieuw het wiel uitvinden? Gemeenten, provincies of of waterschappen hebben voor 90% dezelfde informatiebehoefte. Bij Van Dam & Oosterbaan doen we dit anders. Met onze standaard rapporten & dashboards bieden we binnen no-time inzicht en overzicht. Doordat wij de veelgebruikte systemen (backoffice-, financiën-, regie- en zaaksystemen enz.) op ons duimpje kennen kunnen we snel en efficiënt data verzamelen en vertalen naar waardevolle informatie. 

Data met context:
Advies & Onderzoek

Natuurlijk realiseren wij ons dat organisaties niet voor 100% geholpen zijn met standaard rapporten en dashboards. Daarom gaan we samen met jouw organisatie op zoek naar de 20% maatwerk. Wij helpen met het maken van een verdieping om de juiste data boven water te halen. Maar belangrijker nog, onze mensen helpen de data te duiden en er waardevolle informatie van te maken. Onze dataduiders staan aan de basis van nieuw beleid op basis van data!

Binnen de overheid hebben wij gewerkt voor:

Blijf op de hoogte!

Wij houden jou graag op de hoogte van onze ontwikkelingen. Dat doen we door elk kwartaal een nieuwsbrief te versturen. Vul onderstaand formulier in en meld je aan voor onze nieuwsbrief. De nieuwsbrief bevat interessante publicaties uit onze kennisbank, informatie over trainingen, masterclasses en webinars en voorbeelden van relevante datagedreven projecten.