Deel dit artikel

Webinar: Kwaliteitsmaatregelen Jeugd: hoe te monitoren met behulp van data?

Webinar: Kwaliteitsmaatregelen Jeugd: hoe te monitoren met behulp van data?

De webinar ‘Kwaliteitsmaatregelen Jeugd: hoe te monitoren met behulp van data?’ staat online. In deze webinar neemt adviseur Inez van de Wiel je mee in het monitoren van kwaliteitsmaatregelen binnen de jeugdzorg. Veel gemeenten kampen met tekorten en zijn op zoek naar manieren om deze in te dammen. Echter, kwaliteit van zorg mag niet ondersneeuwen onder het geweld van kostenbeheersing. In deze webinar staan we, aan de hand van de actielijnen uit het landelijke actieprogramma Zorg voor de Jeugd, stil bij een aantal kwaliteitsmaatregelen. We laten hierbij zien hoe data-analyse kan helpen om deze kwaliteitsmaatregelen te monitoren.

On demand webinar

De webinar is on demand, dat betekent dat je zelf kunt bepalen wanneer je de webinar volgt. Op die manier kun je de webinar volgen wanneer het jou het beste uitkomt, wel zo gemakkelijk. Ook kun je de webinar pauzeren, terugspoelen of onderdelen vaker bekijken.

Zo krijg je toegang

Schrijf je in via de link onderaan deze pagina, de webinar start vervolgens direct.

Doelgroep webinar

Ben jij een beleidsmedewerker, programmamanager, projectleider, data-analist of informatiemanager in het domein Jeugd? Schrijf je dan nu in om het webinar te kunnen bekijken. Tijdens deze gratis webinar staan we stil bij hoe je als gemeente datagedreven aan de slag kunt op het gebied van kwaliteitsmaatregelen Jeugd.

Host webinar

Deze webinar wordt gehost door Adviseur Inez van de Wiel.

Over Van Dam & Oosterbaan

Van Dam & Oosterbaan onderscheidt zich door de combinatie van inhoud en techniek binnen de publieke sector. Enerzijds hebben onze adviseurs inhoudelijke kennis zoals de Jeugdwet, Wmo en Participatiewet. Anderzijds hebben onze adviseurs affiniteit met business-intelligence, waarbij ze expertise hebben in het proces van gegevens verzamelen, omzetten in informatie, vertalen naar kennis en aanzetten tot doelgerichte actie (datagedreven werken). Wij treden op als sparringpartner tussen Beleid & IT. 

Wil je de webinar bekijken?

Klik hier om de webinar te bekijken.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over onze mogelijkheden om gemeenten te ondersteunen op het gebied van datagedreven werken? Of ben je benieuwd naar waar we organisaties binnen de publieke sector nog meer bij ondersteunen? Neem dan contact op met Adviseur via inez.vandewiel@vandamoosterbaan.nl of via 085- 112 4371.