Dashboard Kinderopvang: Direct zicht en grip op uw financiën, bezetting en HR vragen.

Wat is het?

Het Dashboard Kinderopvang van Van Dam & Oosterbaan biedt een complete oplossing voor alle vragen op het gebied van financiën, bezetting en HR. Het was nog nooit zo makkelijk om uw periodieke financiële rapportages op te leveren, om uw targets te monitoren en om de planning van uw personeel zo efficiënt mogelijk in te vullen. Dit pakket bevat de volgende drie rapportages

Financiën

Bezetting en plaatsing

HR

Voor wie is het?

Dit dashboard is geschikt voor bestuurders, managers bedrijfsvoering, HR-managers en locatie managers van een kinderopvang die graag makkelijk en snel inzicht krijgen in hun cijfers.

Wat doet het?

Dit dashboard bevat drie rapportages met elk hun eigen focusgebied. De rapportage financiën zorgt voor snelle en duidelijke inzichten over inkomsten en uitgaven van het kinderdagverblijf. De rapportage bezetting en plaatsing maakt duidelijk wat de instroom en uitstroom van het aantal kinderen is op de kinderdagopvang, of er sprake is van wachtlijsten en of targets gehaald worden. De rapportage HR maakt inzichtelijk of er sprake is van verzuim onder werknemers en met welke reden.

Wat levert het u op?

De drie rapportages van dit dashboard geven antwoorden op belangrijke vragen om ervoor te zorgen dat er makkelijk ingespeeld kan worden op de ontwikkeling van uw kinderdagopvang. Is er sprake van overbezetting of onderbezetting. Is er sprake van veel verzuim onder uw werknemers en waarom? Hoe staat de kinderopvang er voor en waar is ruimte voor verbetering? Antwoord op deze vragen en meer worden gegeven door de drie rapportages van ons dashboard. Wilt u makkelijk en snel inzicht in uw cijfers om beter en effectiever beleid op te stellen? Dan biedt het Dashboard Kinderopvang van Van Dam & Oosterbaan de oplossing.

 

Download hier gratis de brochure

 

Over Van Dam & Oosterbaan

Van Dam & Oosterbaan onderscheidt zich door de combinatie van inhoud en techniek op het gebied van
informatiemanagement binnen de Kinderopvang. Enerzijds hebben onze consultants inhoudelijke kennis
van Kinderopvang organisaties. Anderzijds hebben onze consultants affiniteit met business intelligence,
waarbij ze expertise hebben in het proces van gegevens verzamelen, omzetten in informatie, vertalen naar
kennis en aanzetten tot doelgerichte actie (data-gestuurd werken). Dit doen we met eigen,
laagdrempelige en zeer gebruiksvriendelijke BI-tools die we met samenwerkingspartners en
opdrachtgevers samen door ontwikkelen.

Contact en informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bas Meuffels via bas.meuffels@vandamoosterbaan.nl of via ons algemene telefoonnummer 085- 112 4371.

Deel via
Auteur

Bas Meuffels