Binnenkort houden we een kennismiddag bij Van Dam & Oosterbaan vanwege de bijzonder hoge vraag naar het onderwerp ‘Beheersmaatregelen Jeugdhulp & Wmo’. Tijdens deze middag gaan we dieper in op de beheersmaatregelen die we binnen Van Dam & Oosterbaan geborgd hebben. We organiseren deze kennismiddag in gebouw ‘Rozet’ in Arnhem en iedereen is welkom!

Voorlopig uitgesteld tot nadere berichtgeving! Inschrijven kan wel!

Schrijf je via onderstaand formulier in zodat je zeker bent van een plek. Onze whitepaper is inmiddels honderden keren gedownload en we verwachten een hoge opkomst. Daardoor hebben we inschrijvingen beperkt tot een maximum van 30. Op die manier houden we de groep relatief klein om effectief met elkaar het gesprek aan te kunnen gaan en om ervaringen met elkaar te delen.

Programma

De kennismiddag duurt twee uur en daarbinnen bespreken we de huidige versie van de whitepaper en wisselen we ervaringen met elkaar uit. De onderwerpen die we behandelen zijn:

De sessie heeft een praktische insteek, we gaan actief met elkaar aan de slag om ervaringen te delen over de toepassing van beheersmaatregelen.

Whitepaper

Heb je de whitepaper nog niet gedownload? Klik dan hier!

Sprekers

Mede-oprichter Peter Frans Oosterbaan leidt de middag. De onderzoekers van de whitepaper Jinke Akkerman, Myrthe Franken, Inez van de Wiel en Sanne Arts zullen het programma invulling geven.

Jinke Akkerman

Met een bachelor Sociologie en een master Bestuurskunde heeft ze een mooie combinatie aan kennis van zowel IT als Beleid. Door eerdere onderzoeksprojecten en opdrachten bij gemeenten heeft ze ervaring opgedaan met vraagstukken binnen het sociaal domein. Gedreven vanuit de inhoud én met oog voor het belang van data-gedreven werken, zet ze zich graag in voor diverse vraagstukken vanuit gemeenten.

Myrthe Franken

Myrthe heeft de master Beleid, Communicatie en Organisatie gevolgd aan de Vrije Universiteit Amsterdam, waarbij zij veelvuldig organisatieonderzoek heeft uitgevoerd. Tijdens haar opleiding heeft zij zowel kwantitatieve als kwalitatieve onderzoeksvaardigheden opgedaan. Gedurende haar master heeft Myrthe zich gespecialiseerd in de richting van advies en change management.

Inez van de Wiel

Inez van de Wiel werk inmiddels enkele jaren bij Van Dam & Oosterbaan en adviseert meerdere gemeenten over het toepassen van beheersmaatregelen binnen het Sociaal Domein. Ze heeft ervaring opgedaan op maatschappelijke vraagstukken binnen het sociaal domein waarin ze haar passie voor data-analyse en statistiek perfect heeft kunnen toepassen. Inez denkt mee vanuit de inhoud én heeft affiniteit met statistiek-programma’s.

Sanne Arts

Sanne Arts heeft Bestuurskunde en Zorgmanagement gestudeerd. Ze heeft een pragmatische aanpak terwijl ze tegelijkertijd rekening houdt met politieke en bestuurlijke verhoudingen. Ze wordt enthousiast wanneer kwantitatieve data ingezet kan worden voor procesverbetering, kostenbesparing en het verhogen van maatschappelijke resultaten.

Praktisch

De kennismiddag wordt binnenkort ingepland!

Aan deze middag heb je het meest als jij je bezig houdt met het grip krijgen op de kosten binnen het Sociaal Domein. Aansluitend houden we een borrel om nader kennis te maken met elkaar en aanvullend met elkaar het gesprek te voeren over de beheersmaatregelen binnen het Sociaal Domein.

Schrijf je in

Schrijf je hier gratis in voor deze kennissessie. Voor vragen over de inhoud van het programma neem contact op met Peter Frans Oosterbaan via 06- 287 35 345 of peterfrans@vandamoosterbaan.nl. Voor praktische vragen neem contact op met Selina Tomur via 085- 112 4371.

Deel via
Auteur

Selina Tomur