Deel dit artikel

Ons HR-dashboard implementeren we op afstand in 3 werkdagen!

Ons HR-dashboard implementeren we op afstand in 3 werkdagen!

Verbeter de inzetbaarheid van je personeel met behulp van een realtime dashboard. Op afstand AVG-proof te implementeren.

Een dashboard dat direct antwoord geeft op de meeste vraagstukken rondom personele bezetting en verzuim. Het dashboard is opgebouwd uit verschillende rapportages onderverdeeld in personeelsoverzichten, verzuimoverzichten en verdiepende analyses. Het dashboard wordt dagelijks automatisch ververst met de meest recente data vanuit verschillende applicaties van de organisatie. Binnen Van Dam & Oosterbaan hebben wij expertise om de meest bekende personeelsadministratiesystemen te ontsluiten.

Doelgroep

Dit dashboard geeft inzichten en verduidelijking voor het management, de HRM-afdeling en direct leidinggevende binnen de organisatie die grip willen krijgen op de personele bezetting en verzuim. Hiermee worden er handvatten aangereikt om te interveniëren en om met behulp van cijfers en feiten beleid aan te scherpen.

Op afstand AVG-proof uit te voeren

Onze IT-infrastructuur is dusdanig opgezet dat wij er zeker van zijn dat we de vertrouwelijkheid en integriteit van onze dienstverlening borgen. Daarbij is beschikbaarheid van email en documenten mogelijk om thuis te kunnen werken. Binnen Van Dam & Oosterbaan hebben we een gegevensbeleid waar door elke professional via een specifieke E-learning mee kennis is gemaakt. Alle professionals hebben deze E-learning succesvol afgerond. Lees hier meer over hoe wij AVG-proof op afstand werken.

Wat levert het de organisatie op?

Het geeft inzicht in de verdeling, opbouw van het personeelsbestand en verzuim in duidelijke visualisatie. De data wordt elke dag ververst zodat er altijd naar de meest recente informatie wordt gekeken. De onderliggende data worden vanuit verschillende bronnen AVG-proof automatisch verzameld.

Het geeft direct inzicht in de bezetting en de kosten. Het geeft transparant weer waar de formatie en kosten de afgelopen periode aan zijn besteed. Door de verdiepende analyses kunnen er concrete beheersmaatregelen worden opgezet om grip te krijgen op de kosten en werkdruk. Het geeft de werkgever knoppen om aan te draaien. Hiermee heb je een objectief instrument in handen om enerzijds transparant verantwoording af te leggen aan directie en om op basis van cijfers en feiten beleid aan te scherpen, te interveniëren en het gesprek aan te gaan en te voeren met ketenpartners.

Over Van Dam & Oosterbaan

Van Dam & Oosterbaan onderscheidt zich door de combinatie van inhoud en techniek op het gebied van informatiemanagement. Enerzijds hebben onze consultants inhoudelijke kennis van organisaties. Anderzijds hebben onze consultants affiniteit met business-intelligence, waarbij ze expertise hebben in het proces van gegevens verzamelen, omzetten in informatie, vertalen naar kennis en aanzetten tot doelgerichte actie (datagedreven werken). Dit doen we met eigen, laagdrempelige en zeer gebruiksvriendelijke BI-tools die we met samenwerkingspartners en opdrachtgevers samen door ontwikkelen.

Meer informatie?

Wil je meer informatie? Of ben je benieuwd naar waar we organisaties rondom informatievoorziening nog meer bij ondersteunen? Neem dan contact op met Ernstjan van Dam via ernstjan@vandamoosterbaan.nl of 085- 112 4371. Download hier gratis de PDF met meer informatie over het HR-Dashboard.