Deel dit artikel

Webinar: Intro – Datagedreven werken Sociaal Domein

Webinar: Intro – Datagedreven werken Sociaal Domein

De webinar ‘Intro – Datagedeven werken Sociaal Domein’ staat online.

On demand webinar

De webinar is on demand, dat betekent dat je zelf kunt bepalen wanneer je de webinar volgt. Op die manier kun je de webinar volgen wanneer het jou het beste uitkomt, wel zo gemakkelijk. Ook kun je de webinar pauzeren, terugspoelen of onderdelen vaker bekijken.

Zo krijg je toegang

Volg deze stappen om toegang te krijgen tot de webinar:

  1. Schrijf je in via onderstaand formulier, je krijgt dan een bevestiging in je mail van je inschrijving.
  2. Vervolgens krijg je direct gratis toegang tot de webinar.
  3. Klik op de link en de webinar start automatisch en blijft tot jouw beschikking.

Doelgroep webinar Intro – Datagedreven werken Sociaal Domein

Deze webinar is voor iedereen die meer wil weten over datagedreven werken in het Sociaal Domein. Tijdens deze gratis webinar gaan we eerst in vogelvlucht door de theoretische aspecten van datagedreven werken heen. Vanuit daar maken we de brug naar praktische casussen en business-cases om tot besparingen te komen binnen het Sociaal Domein, met behulp van data en op een datagedreven manier.

Vervolg: Online Masterclass Datagedreven werken

Organisaties die meer de verdieping op willen zoeken, bieden we eveneens de mogelijkheid om een sessie te volgen die specifiek gericht is op vraagstukken vanuit de eigen organisatie. Hierbij stellen we een aparte omgeving gereed voor een specifieke groep medewerkers van jullie organisatie. Deze sessie is interactief waarbij we inzoomen op jullie organisatie en waarbij actief vragen beantwoord worden en specifieke onderwerpen en thema’s aan bod komen op basis van jullie wensen en behoeften. Vraag hier de Online Masterclass Datagedreven werken aan. 

Over Van Dam & Oosterbaan

Van Dam & Oosterbaan onderscheidt zich door de combinatie van inhoud en techniek binnen de publieke sector. Enerzijds hebben onze adviseurs inhoudelijke kennis zoals de Jeugdwet, Wmo en Participatiewet. Anderzijds hebben onze adviseurs affiniteit met business-intelligence, waarbij ze expertise hebben in het proces van gegevens verzamelen, omzetten in informatie, vertalen naar kennis en aanzetten tot doelgerichte actie (datagedreven werken). Wij treden op als sparringpartner tussen Beleid & IT. 

Meer informatie?

Wil je meer informatie over onze mogelijkheden om gemeenten te ondersteunen in het inrichten van de IT-processen, het uitvoeren van de aanvragen of de Participatiemonitor? Of ben je benieuwd naar waar we organisaties binnen de publieke sector nog meer bij ondersteunen? Neem dan contact op met Senior Adviseur Peter Frans Oosterbaan via peterfrans@vandamoosterbaan of via 085- 112 4371.

Wil je de webinar bekijken?

Klik hier om de webinar te bekijken.