Deel dit artikel

Webinar: Beheersmaatregelen Sociaal Domein

De webinar Beheersmaatregelen Sociaal Domein staat online. In deze webinar neemt junior adviseur Jinke Akkerman je mee in de vraag hoe je overzicht krijgt over de beheersmaatregelen die worden ingezet binnen je gemeente. Veel gemeenten kampen met tekorten in het Sociaal Domein en zijn op zoek naar manieren om deze in te dammen. Onder andere met beheersmaatregelen. Hoe krijg je als gemeente meer inzicht over de beheersmaatregelen binnen je gemeente en hoe stel je de effectiviteit daarvan vast? In de webinar geven we antwoord op deze vragen. Daarnaast zullen twee maatregelen dieper worden uitgelicht, enerzijds prestatie- versus resultaatbekostiging en anderzijds de preventieve maatregel Intern Begeleiders Kinderopvang.

On demand webinar

De webinar is on demand, dat betekent dat je zelf kunt bepalen wanneer je de webinar volgt. Op die manier kun je de webinar volgen wanneer het jou het beste uitkomt, wel zo gemakkelijk. Ook kun je de webinar pauzeren, terugspoelen of onderdelen vaker bekijken.

Zo krijg je toegang

Schrijf je in via de link onderaan deze pagina, de webinar start vervolgens direct.

Doelgroep webinar

De webinar is voor iedereen met interesse in beheersmaatregelen binnen het sociaal domein, waaronder beleidsmedewerkers, programmamanagers, projectleiders, data-analisten of informatiemanagers.

Host webinar

Deze webinar wordt gehost door junior adviseur Jinke Akkerman.

Afbeelding met persoon, kleding, vrouw, dragen

Automatisch gegenereerde beschrijving

Over Van Dam & Oosterbaan

Van Dam & Oosterbaan onderscheidt zich door de combinatie van inhoud en techniek binnen de publieke sector. Enerzijds hebben onze adviseurs inhoudelijke kennis zoals de Jeugdwet, Wmo en Participatiewet. Anderzijds hebben onze adviseurs affiniteit met business-intelligence, waarbij ze expertise hebben in het proces van gegevens verzamelen, omzetten in informatie, vertalen naar kennis en aanzetten tot doelgerichte actie (datagedreven werken). Wij treden op als sparringpartner tussen Beleid & IT.

Wil je de webinar bekijken?

Klik hier om de webinar te bekijken.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over onze mogelijkheden om gemeenten te ondersteunen op het gebied van datagedreven werken? Of ben je benieuwd waar we organisaties binnen de publieke sector nog meer bij ondersteunen? Neem dan contact op met junior adiviseur Jinke Akkerman via jinke.akkerman@vandamoosterbaan.nl of via 085- 112 4371.