Klantverhaal: KinderRijk

KinderRijk is een sprankelende, regionale kinderopvangorganisatie met locaties in Amsterdam en Amstelveen met 600 medewerkers op 39 locaties.

Afgelopen jaren is er flink geïnvesteerd in de ICT-omgeving met als doel een zo optimale en efficiënte inrichting van alle bedrijfsprocessen. Na deze implementatie was de behoefte om meer eenduidige management informatie beschikbaar te stellen zodat er snel en tijdig gestuurd kon worden.

Na diverse partijen gesproken te hebben is er zonder enige twijfel binnen de organisatie gekozen voor VDO. We hebben vanaf de eerste dag een heel fijn en open gesprek gehad waardoor VDO zich ten opzichte van andere aanbieders onderscheidde. De manier van werken en de ongekende oplossingsgerichte manier van communiceren sprak ons verder ook erg aan. VDO heeft hele goed ontwikkelaars en consultants in dienst die deze manier van communiceren en samenwerken realistisch maken.

Het project is zeer soepel verlopen met als eindproduct een prachtige BI rapportage waar onze (locatie)managers dagelijks mee werken. We hebben rapportages die dagelijks up-to-date cijfers presenteren met bijbehorende KPI’s.

Soufyan el Hamdi (Manager Finance, Control en I&A)

Deel via
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Kan jij onze online misdaad game oplossen?

Er is een misdaad gepleegd. Vannacht op de Erasmusbrug. Geen enkel spoor van de dader. Ben jij in staat om op basis van deze data deze misdaad op te lossen?