Anne-Marie Reinders

Sr. BI Consultant

Binnen de afdeling BI ben ik een van de seniors (zowel qua ervaring als qua leeftijd 😉 ). Naast mijn werk bij Van Dam & Oosterbaan, houd ik van alles wat met Italië te maken heeft, krijg ik energie van Pilates en heb ik een tijdje terug mijn wijnbrevet gehaald, zodat ik, naast lekker of niet lekker, iets meer inhoud kan geven aan deze kwalificatie.  

Als gedreven professional beschik ik over ruime Project- & Changemanagement ervaring in diverse sectoren, in zowel (grotere) centrale en als in (kleinere) lokale omgevingen met hun verschillende vormen van dynamiek, complexiteit en politieke krachtenvelden. In 2020 heb ik mijn kennis en ervaring verbreed met het aandachtsgebied Data Science & AI en zet sindsdien deze kennis, in combinatie met mijn ervaring als projectmanager, in vanuit de rol van senior consultant binnen het maatschappelijk domein. 

Mijn werk is zo leuk, omdat je met diverse vraagstukken en uitdagingen te maken krijgt. Ik werk iedere opdracht met nieuwe mensen en daardoor ontwikkel ik mezelf continu en kan ik steeds meer toegevoegde waarde leveren. Trots ben ik als ik het verschil kan maken bij een opdracht en zo onze klant kan helpen hun ambities te realiseren.

Werkte onder andere voor:

Logo Rabobank
Logo Gemeente s-Hertenhogenbosch

Fan van deze artikelen

Word ook onderdeel van het team

Wil jij adviseren op basis van feiten in plaats van onderbuikgevoel? Resultaten meten en zien, zonder te gokken? Inzicht en grip krijgen op belangrijke maatschappelijke thema’s bij bijvoorbeeld gemeente, kinderopvang of zorg? Onze datagedreven professionals weten hoe, en daar kun jij onderdeel van zijn! Onze adviseurs en BI consultants delen graag hun kennis en ervaring.  

Met behulp van dashboards, analyses, business cases en onderzoeken, helpen wij de schat aan beschikbare data om te zetten naar waardevolle stuurinformatie. Door de juiste vragen te stellen en de data in context te plaatsen, stellen wij organisaties in staat om goede strategische beslissingen te nemen.