Anne Oijveaar

Jr. Adviseur AO

Vanuit mijn achtergrond in sociologie en Urban Governance heb ik een fascinatie voor maatschappelijke ontwikkelingen en actuele trends. Ik ben bevlogen en haal veel energie uit samenwerken. Ook ben ik nieuwsgierig en zoek ik graag grondig naar verklaringen. Ik houd mij graag bezig met thema’s binnen het fysiek domein, zoals duurzaamheid, ruimtelijke ontwikkeling en het onderwerp ´smart cities´.  

Bij Van Dam & Oosterbaan kan ik mij ontwikkelen binnen diverse thema’s en vakgebieden, wat mij de kans biedt een adviseur te zijn die op breed vlak en in verschillende settings inzetbaar is. Als adviseur is meedenken en gezamenlijk werken aan een mooi eindresultaat precies hetgeen waar ik enthousiast van word!  

Werkte onder andere voor:

Logo Zuidplas
Logo gemeente Baarn
Logo gemeente Aalsmeer

Fan van deze artikelen

Ambitieuze duurzaamheidsdoelstellingen

Ambitieuze duurzaamheidsdoelstellingen uit het regeerakkoord, hier moet je als gemeente rekening mee houden Door Maggie Koetzier en Sharona Jansen Lees het hele artikel (pdf) In het nieuwe regeerakkoord staan verschillende ambitieuze

Lees verder >

Word ook onderdeel van het team

Wil jij adviseren op basis van feiten in plaats van onderbuikgevoel? Resultaten meten en zien, zonder te gokken? Inzicht en grip krijgen op belangrijke maatschappelijke thema’s bij bijvoorbeeld gemeente, kinderopvang of zorg? Onze datagedreven professionals weten hoe, en daar kun jij onderdeel van zijn! Onze adviseurs en BI consultants delen graag hun kennis en ervaring.  

Met behulp van dashboards, analyses, business cases en onderzoeken, helpen wij de schat aan beschikbare data om te zetten naar waardevolle stuurinformatie. Door de juiste vragen te stellen en de data in context te plaatsen, stellen wij organisaties in staat om goede strategische beslissingen te nemen.