Linda van Winkoop

Jr. Adviseur AO

Hallo mijn naam is Linda van Winkoop en ik ben junior adviseur bij VDO. Wat mij typeert is dat ik van het fotoboek van mijn vorige vakantie per ongeluk een vogelgids heb gemaakt, ondanks dat ik nooit een vogelaar ben geweest! Ik wilde alle mooie vogels die we hadden gezien in het fotoboek hebben en ik ben niet iemand die dingen maar half aanpakt. 

Mijn werkwijze is nauwkeurig en precies, maar ik kan ook creatieve oplossingen aandragen. Wat mij drijft is dat ik een maatschappelijke bijdrage wil maken op een zorgvuldige, onderbouwde manier. Hierbij wil ik me op de focussen op de inhoud en de cijfers, vandaar dat ik enorm enthousiast ben om als bij VDO te kunnen beginnen als junior financieel adviseur voor gemeentes! En geen zorgen, van de begroting zal ik geen vogelgids maken. 

Linda van Winkoop

Tel: 

Werkte onder andere voor:

Fan van deze artikelen

Word ook onderdeel van het team

Wil jij adviseren op basis van feiten in plaats van onderbuikgevoel? Resultaten meten en zien, zonder te gokken? Inzicht en grip krijgen op belangrijke maatschappelijke thema’s bij bijvoorbeeld gemeente, kinderopvang of zorg? Onze datagedreven professionals weten hoe, en daar kun jij onderdeel van zijn! Onze adviseurs en BI consultants delen graag hun kennis en ervaring.  

Met behulp van dashboards, analyses, business cases en onderzoeken, helpen wij de schat aan beschikbare data om te zetten naar waardevolle stuurinformatie. Door de juiste vragen te stellen en de data in context te plaatsen, stellen wij organisaties in staat om goede strategische beslissingen te nemen.