Marieke le Noble

Sales & Marketing Manager

Na mijn studie Bedrijfskunde in Groningen ben ik in de uitgeverij wereld terecht gekomen. In eerste instantie in Marketing, later in algemeen management en directiefuncties. Ik werk graag op het snijvlak van data en beleid, en help organisaties hun processen op orde te krijgen door de dagelijkse praktijk door te vertalen naar de technische mogelijkheden. 

Van Dam & Oosterbaan is een jong en snelgroeiend bedrijf. Met onze datagedreven oplossingen voor het maatschappelijk domein, dragen we er elke dag bij aan het verder verbeteren van belangrijke vraagstukken in Nederland. Dat maakt het leuk en betekenisvol om voor Van Dam & Oosterbaan te werken! 

Word ook onderdeel van het team

Wil jij adviseren op basis van feiten in plaats van onderbuikgevoel? Resultaten meten en zien, zonder te gokken? Inzicht en grip krijgen op belangrijke maatschappelijke thema’s bij bijvoorbeeld gemeente, kinderopvang of zorg? Onze datagedreven professionals weten hoe, en daar kun jij onderdeel van zijn! Onze adviseurs en BI consultants delen graag hun kennis en ervaring.  

Met behulp van dashboards, analyses, business cases en onderzoeken, helpen wij de schat aan beschikbare data om te zetten naar waardevolle stuurinformatie. Door de juiste vragen te stellen en de data in context te plaatsen, stellen wij organisaties in staat om goede strategische beslissingen te nemen.