Peter Dijkshoorn

Commercieel Medewerker

Als commercieel medewerker ben ik medeverantwoordelijk voor het matchen van adviseurs op de aanvragen die via de inhuurdesk binnenkomen. Met mijn werkervaring, veelal opgedaan in het sociaal domein, verwacht ik een uitstekende aanvulling te zijn voor het bestaande team. Contact met mensen en resultaten boeken zijn belangrijke drijfveren voor mij. Naast mijn jarenlange ervaring in arbeidsbemiddeling heb ik mij tijdens mijn verblijf in London ook in andere vakgebieden ontwikkeld. De combinatie van deze elementen maakt dat ik mij gemakkelijk aanpas en snel verbinding maak met klanten en collega’s. 

Fan van deze artikelen

Word ook onderdeel van het team

Wil jij adviseren op basis van feiten in plaats van onderbuikgevoel? Resultaten meten en zien, zonder te gokken? Inzicht en grip krijgen op belangrijke maatschappelijke thema’s bij bijvoorbeeld gemeente, kinderopvang of zorg? Onze datagedreven professionals weten hoe, en daar kun jij onderdeel van zijn! Onze adviseurs en BI consultants delen graag hun kennis en ervaring.  

Met behulp van dashboards, analyses, business cases en onderzoeken, helpen wij de schat aan beschikbare data om te zetten naar waardevolle stuurinformatie. Door de juiste vragen te stellen en de data in context te plaatsen, stellen wij organisaties in staat om goede strategische beslissingen te nemen.