Suzanne Kleijn

Business Unit Manager

De vraag hoe mensen informatie begrijpen en gebruiken vormt de rode draad voor mijn werk. Ik wil organisaties helpen makkelijker hun doelen te bereiken door informatie bij elkaar te brengen en te organiseren op een manier die aansluit bij de gebruiker. Opgeleid als onderzoeker ben ik grondig, analytisch en nieuwsgierig. Binnen VDO houd ik mij nu met name bezig met het begeleiden van implementatieprojecten binnen de kinderopvang en de ontwikkeling van nieuwe producten. 

VDO biedt veel ruimte voor ontwikkeling, zowel op vaktechnisch als persoonlijk vlak. Een van mijn eerste projecten binnen VDO was de ontwikkeling van een prognosemodel voor de kinderopvang. Met dit model kunnen organisaties op basis van demografische ontwikkelingen in de omgeving een inschatting maken van de kindbezetting en personeelsbehoefte in de toekomst. Een mooi project, waarbij we samen met de klant een vernieuwd product hebben mogen ontwikkelen. 

Werkte onder andere voor:

Logo Kinderopvang SkippyPepijn
Logo Kinderopvang Roermond
Logo Humankind

Fan van deze artikelen

Word ook onderdeel van het team

Wil jij adviseren op basis van feiten in plaats van onderbuikgevoel? Resultaten meten en zien, zonder te gokken? Inzicht en grip krijgen op belangrijke maatschappelijke thema’s bij bijvoorbeeld gemeente, kinderopvang of zorg? Onze datagedreven professionals weten hoe, en daar kun jij onderdeel van zijn! Onze adviseurs en BI consultants delen graag hun kennis en ervaring.  

Met behulp van dashboards, analyses, business cases en onderzoeken, helpen wij de schat aan beschikbare data om te zetten naar waardevolle stuurinformatie. Door de juiste vragen te stellen en de data in context te plaatsen, stellen wij organisaties in staat om goede strategische beslissingen te nemen.