Victor Hoogendoorn

Jr. BI Consultant

Ik ben van nature een enthousiast en nieuwsgierig persoon. Ik heb altijd interesse gehad in mens, maatschappij en organisatie. Ik heb dan ook veel plezier beleefd aan mijn bacheloropleiding Sociologie en Masteropleiding Bestuurs- en Organisatiewetenschap. Hier heb ik ook meer onderzoekende en analytische vaardigheden opgedaan die ik graag toepas in mijn werk. Op dit moment ben ik werkzaam als data-analist in binnen het sociaal domein. Naast reguliere werkzaamheden, haak ik ook aan bij een aantal interessante projecten.

Het leukste aan mijn werk vind ik dat je wel eens in het diepe kan worden gegooid, maar dat er altijd oog is voor jouw ontwikkeling en dat er dus ook altijd iemand klaarstaat als je dreigt te ‘verzuipen’. Dit maakt de succesjes die je boekt extra leuk. En dit is alleen maar leuker als je dat samen kan doen, want los van de thematiek van het werk, is het samenwerken met een enthousiaste groep mensen voor mij de grootste motivator.


Werkte onder andere voor:

Logo gemeente Gooi- en Vechtstreek

Fan van deze artikelen

Word ook onderdeel van het team

Wil jij adviseren op basis van feiten in plaats van onderbuikgevoel? Resultaten meten en zien, zonder te gokken? Inzicht en grip krijgen op belangrijke maatschappelijke thema’s bij bijvoorbeeld gemeente, kinderopvang of zorg? Onze datagedreven professionals weten hoe, en daar kun jij onderdeel van zijn! Onze adviseurs en BI consultants delen graag hun kennis en ervaring.  

Met behulp van dashboards, analyses, business cases en onderzoeken, helpen wij de schat aan beschikbare data om te zetten naar waardevolle stuurinformatie. Door de juiste vragen te stellen en de data in context te plaatsen, stellen wij organisaties in staat om goede strategische beslissingen te nemen.