Deze training bestaat uit één trainingsdag waarin de focus wordt gelegd op de basisbeginselen van Excel. Wil je concreet aan de slag met handige functies en data kwaliteit? Lees dan hieronder verder wat we je te bieden hebben!

Programma

Tijdens de Training Werken met Excel (Basis) wordt een aantal handige handvatten gedeeld die je als starter nodig hebt om Excel te gebruiken. Tijdens deze training staan we stil bij een introductie van Excel. Wat is het en hoe kan je er als gebruiker mee aan de slag? Je leert de basis over datakwaliteit en het bewerken van data. Een aantal onderwerpen die aan bod komen:

Tijdens de training passen we de opgedane kennis toe in diverse opdrachten.

Wat levert het op?

De Training Excel (Basis) levert inzicht in veelgebruikte Excel functies waar je gelijk mee aan de slag kunt. Je leert ook over datakwaliteit, waarom dit belangrijk is en hoe je dit zelf kan verbeteren.

Voor wie is de training bedoeld?

Deze training is bedoeld voor iedereen die nog geen of weinig ervaring heeft met Excel, en bijvoorbeeld beleidsadviseurs die Excel willen gebruiken in hun werkzaamheden. Het is een introductie met zowel een theoretische als een praktische insteek. Als vervolg op deze basistraining bieden we ook een verdiepingstraining aan in Excel. Deze zullen plaatsvinden op 24 juni en 18 oktober.

Praktische informatie

Duur
Eén trainingsdag, bestaande uit twee dagdelen

Groepsgrootte
Minimaal 4 en maximaal 10 deelnemers

Trainers
De training wordt gegeven door Claasje Beyen (adviseur).

Locatie
In verband met de huidige Corona-maatregelen beiden wij de training digitaal aan. Indien de COVID-19 situatie het toelaat, zal de training ook fysiek aangeboden worden. De training zal dan gegeven worden op locatie. Daarnaast is het mogelijk om de Training op één van onze locaties te volgen. Dit kan op ons kantoor in Utrecht, Eindhoven, Amsterdam en Zoetermeer.

Data (2021)
17 juni – 09:00-17:00
12 oktober – 09:00-17:00

Als vervolg op deze basistraining bieden we ook een verdiepingstraining aan in Excel. Deze zullen plaatsvinden op 24 juni en 18 oktober.

Daarnaast bieden we de trainingen Werken met Excel Basis en Verdieping incompany aan. We overleggen de geschikte dag en het geschikte tijdstip dan samen met jou.

Kosten
Deelname aan de training bedraagt €300,- (exclusief BTW) per persoon.

Inschrijven
Inschrijven kan via onderstaand inschrijfformulier.

Interesse in deze training?

Heb je interesse in de training dan kun je contact opnemen met Selina Tomur via 085 112 4371 of academy@vandamoosterbaan.nl. We stemmen dan de wensen en verwachtingen af en staan stil bij het meest gewenste publiek.

Inschrijfformulier Training Werken met Excel (Basis)

  • De prijs van de Training Werken met Excel (basis) is €300,00 (exclusief BTW) per persoon. Betaling vindt plaats middels een factuur.