Deze training bestaat uit twee dagdelen waarin de focus wordt gelegd op de basisbeginselen van Excel. Wil je concreet aan de slag met handige functies en data kwaliteit? Lees dan hieronder verder wat we je te bieden hebben!

Programma

Tijdens de Training Excel (Basis) worden een aantal handige handvatten gedeeld die je als starter nodig hebt om Excel te gebruiken. Tijdens deze training staan we stil bij een introductie van Excel. Wat is het en hoe kan je er als gebruiker mee aan de slag? Je leert de basis over datakwaliteit en het bewerken van data. Een aantal onderwerpen die aan bod komen:

Wat levert het op?

De Training Excel (Basis) levert inzicht in veelgebruikte Excel functies waar je gelijk mee aan de slag kunt. Je leert ook over datakwaliteit, waarom dit belangrijk is en hoe je dit zelf kan verbeteren.

Op aanvraag kunnen we aanvullende modules voor zelfstudie sturen over de volgende onderwerpen:

Voor wie is de training bedoeld?

Deze training is bedoeld voor iedereen die nog geen of weinig ervaring heeft met Excel, en bijvoorbeeld beleidsadviseurs die Excel willen gebruiken in hun werkzaamheden. Het is een introductie met zowel een theoretische als een praktische insteek.

Praktische informatie

Duur
2 dagdelen

Groepsgrootte
Minimaal 4 en maximaal 10 deelnemers

Trainers
De training wordt gegeven door Claasje Beyen (adviseur) of Peter Frans Oosterbaan (sr. adviseur).

Locatie
De training wordt gegeven op locatie. Daarnaast is het mogelijk om de Training op één van onze locaties te volgen. Dit kan op ons kantoor in Utrecht, Eindhoven, Amsterdam en Zoetermeer.

Data
Wij bieden deze training op verschillende momenten aan. Een geschikte datum overleggen we samen met jou!

Interesse in deze training?

Heb je interesse in de training dan kun je contact opnemen met Selina Tomur via 085 112 4371 of academy@vandamoosterbaan.nl. We stemmen dan de wensen en verwachtingen af en staan stil bij het meest gewenste publiek.