In deze training zoeken we de verdieping op van de mogelijkheden in Excel. Het sluit naadloos aan op de Excel Training Basis. Wil je aan de slag met draaitabellen en het schrijven van formules? Dan is deze training wat voor jou!

Programma

Met de Training Excel (Verdieping) bieden we je handvatten om met complexere functies te werken. Ook gaan we aan de slag met zelf analyses draaien met behulp van draaitabellen en het vertalen van deze analyses naar grafieken. Een aantal onderwerpen die aan bod komen:

Tijdens de training passen we de opgedane kennis direct toe met behulp van diverse oefeningen.

Wat levert het op?

Na de training, kun je:

Voor wie is de training bedoeld?

Deze training is bedoeld voor deelnemers van de training Werken met Excel (Basis). Om deel te nemen aan de training is het niveau van Excel (Basis) vereist.

Praktische informatie

Duur
Eén trainingsdag bestaande uit twee dagdelen

Groepsgrootte
Minimaal 4 en maximaal 10 deelnemers

Trainer(s)
De training wordt gegeven door Claasje Beyen (adviseur).

Locatie
In verband met de huidige Corona-maatregelen bieden we de training digitaal aan. Indien de COVID-19 situatie het toelaat, zal de training ook fysiek aangeboden worden. De training zal dan gegeven worden op locatie. Daarnaast is het mogelijk om de training op één van onze locaties te volgen. Dit kan op ons kantoor in Utrecht, Eindhoven, Amsterdam en Zoetermeer.

Data (2021)
De training Werken met Excel Verdieping is een vervolg op de training Werken met Excel Basis. Je kunt je alleen inschrijven voor deze training wanneer je ingeschreven bent voor de Basis training of deze reeds gevolgd hebt.

24 juni – 09:00-17:00
18 oktober – 09:00-17:00

Wij bieden onze training Werken met Excel Basis en Verdieping ook incompany. Een geschikte datum overleggen we samen met jou!

Kosten
Deelname aan de training bedraagt €300,- (exclusief BTW) per persoon.

Inschrijven
Inschrijven kan via onderstaand inschrijvingsformulier.

Interesse in deze training?

Heb je interesse in de training dan kun je contact opnemen met Selina Tomur via 085 112 4371 of academy@vandamoosterbaan.nl. We stemmen dan de wensen en verwachtingen af en staan stil bij het meest gewenste publiek.

Inschrijfformulier Training Werken met Excel (Verdieping)

  • De prijs van de Training Werken met Excel (Verdieping) is €300,00 (exclusief BTW) per persoon. Betaling vindt plaats middels een factuur.