In deze training zoeken we de verdieping op van de mogelijkheden in Excel. Het sluit naadloos aan op de Excel Training Basis. Wil je aan de slag met draaitabellen en het schrijven van formules? Dan is deze training wat voor jou!

Programma

Met de Training Excel (Verdieping) bieden we je handvatten om met complexere functies te werken. Ook gaan we aan de slag met zelf analyses draaien met behulp van draaitabellen en het vertalen van deze analyses naar grafieken. Een aantal onderwerpen die aan bod komen:

Wat levert het op?

Na de training, kun je:

Voor wie is de training bedoeld?

Deze training is bedoeld voor deelnemers van de training Excel (Basis) en bijvoorbeeld beleidsadviseurs die Excel willen gebruiken in hun werkzaamheden. Om deel te nemen aan de training is het niveau van Excel (Basis) vereist.

Praktische informatie

Duur
2 dagdelen

Groepsgrootte
Minimaal 4 en maximaal 10 deelnemers

Trainer(s)
De training wordt gegeven door Claasje Beyen (adviseur) of Peter Frans Oosterbaan (sr. adviseur).

Locatie
De training wordt gegeven op locatie. Daarnaast is het mogelijk om de Training op één van onze locaties te volgen. Dit kan op ons kantoor in Utrecht, Eindhoven, Amsterdam en Zoetermeer.

Data
Wij bieden deze training op verschillende momenten aan. Een geschikte datum overleggen we samen met jou!

Interesse in deze training?

Heb je interesse in de training dan kun je contact opnemen met Selina Tomur via 085 112 4371 of academy@vandamoosterbaan.nl. We stemmen dan de wensen en verwachtingen af en staan stil bij het meest gewenste publiek.