Heb je de ambitie om als een vis je weg te vinden in een zee van verschillende Power-BI ingesloten webpublicaties, werkruimten, visualisaties, rapportages, dashboards en apps? Dan is deze training zeker geschikt voor jou!

Programma

Tijdens de Training Power BI Gebruiker wordt de focus gelegd op alle belangrijke lessen voor de zakelijke eindgebruiker van Power-BI oplossingen. Tijdens deze training staan we stil bij een introductie van Power BI. Wat is Power BI? En wat kun je er als gebruiker mee? Ook leer je hoe het aanmelden en navigeren in Power BI werkt. Een aantal onderwerpen die aan bod komen:

Wat levert het op?

Aan het einde van deze training heb je kennis van Power BI en weet je wat de meest voorkomende functies zijn. Je kunt gebruik maken van visualisaties, rapportages, dashboards en werkruimten en hebt op die manier handvatten om Power BI toe te passen in je dagelijkse werk.

Voor wie is de training bedoeld?

De Training Power BI Gebruiker is bedoeld voor iedereen die kennis wil op doen over het gebruiken en delen van rapportages in Power BI Service. De training is tevens geschikt voor rapportgebruikers.

Praktische informatie

Duur
1 dagdeel

Groepsgrootte
Minimaal 4 en maximaal 10 deelnemers.

Trainer(s)
De Training Power BI Gebruiker wordt gegeven door BI consultant en trainer Erwin Veltman.

Locatie
De training wordt gegeven op locatie. Daarnaast is het mogelijk om de Training op één van onze locaties te volgen. Dit kan op ons kantoor in Utrecht, Eindhoven, Amsterdam en Zoetermeer.

Data
Wij bieden deze training op verschillende momenten aan. Een geschikte datum overleggen we samen met jou!

Interesse in deze training?

Heb je interesse in de training dan kun je contact opnemen met Selina Tomur via 085 112 4371 of academy@vandamoosterbaan.nl. We stemmen dan de wensen en verwachtingen af en staan stil bij het meest gewenste publiek.