Deze training bestaat uit twee dagdelen waarin de focus wordt gelegd op alle belangrijke lessen voor de ontwikkelaar van oplossingen in Power-BI desktop. Dus wil je concreet aan de slag met het maken van de mooiste rapportages? Dan is deze training voor jou!

Programma

Tijdens de Training Power BI Ontwikkelaar (Basis) worden een aantal handige handvatten gedeeld die je als starter nodig hebt om Power BI te gebruiken. Tijdens deze training staan we stil bij een introductie van Power BI. Wat is Power BI? En wat kun je er als gebruiker mee? Je leert data extraheren, data modelleren en we geven een introductie in DAX. Een aantal onderwerpen die aan bod komen:

Wat levert het op?

De Training Power BI Ontwikkelaar (Basis) geeft jou alle handvaten om zelf aan de slag te gaan met Power BI. Aan het einde van de training kun je Power BI inzetten en gebruiken in je dagelijkse werkzaamheden. Je leert o.a.:

Voor wie is de training bedoeld?

Deze training is bedoeld voor iedereen die nog geen ervaring heeft met Power BI, maar rapportages wil ontwikkelen in Power BI Desktop. Deze training is tevens geschikt voor rapportageontwikkelaars. Basiskennis van Excel en tabellen is vereist.

Praktische informatie

Duur
2 dagdelen

Groepsgrootte
Minimaal 4 en maximaal 10 deelnemers.

Trainer(s)
De Training Power BI Ontwikkelaar (Basis) wordt gegeven door BI consultant en trainer Erwin Veltman.

Locatie
De training wordt gegeven op locatie. Daarnaast is het mogelijk om de Training op één van onze locaties te volgen. Dit kan op ons kantoor in Utrecht, Eindhoven, Amsterdam en Zoetermeer.

Data
Wij bieden deze training op verschillende momenten aan. Een geschikte datum overleggen we samen met jou!

Interesse in deze training?

Heb je interesse in de training dan kun je contact opnemen met Selina Tomur via 085 112 4371 of academy@vandamoosterbaan.nl. We stemmen dan de wensen en verwachtingen af en staan stil bij het meest gewenste publiek.