Deze training bestaat uit twee dagdelen waarin de focus wordt gelegd op alle belangrijke lessen voor de ontwikkelaar van rapportages in Power BI desktop- en service. Dus wilt u nog een verdiepingsslag maken met DAX én te weten komen hoe je de Power-BI Service omgeving optimaal kan benutten? Dan is deze training zeker iets voor jou!

Programma

De Training Power BI Ontwikkelaar (Verdieping) is een vervolg op de Training Power BI Ontwikkelaar (Basis). De onderwerpen die in deze training aan bod komen, zijn:

Wat levert het op?

Na de training, kun je:

Voor wie is de training bedoeld?

Deze training is bedoeld voor deelnemers van de training Power BI Ontwikkelaar (basis), en iedereen die reeds ervaring heeft met Power BI en rapportages wil ontwikkelen. De training is tevens geschikt voor rapportageontwikkelaars. Om deel te nemen aan de training is het niveau van Power BI Ontwikkelaar (Basis) vereist.

Praktische informatie

Duur
2 dagdelen

Groepsgrootte
Minimaal 4 en maximaal 10 deelnemers.

Trainer(s)
De Training Power BI Ontwikkelaar (Verdieping) wordt gegeven door BI consultant en trainer Erwin Veltman.

Locatie
De training wordt gegeven op locatie. Daarnaast is het mogelijk om de Training op één van onze locaties te volgen. Dit kan op ons kantoor in Utrecht, Eindhoven, Amsterdam en Zoetermeer.

Data
Wij bieden deze training op verschillende momenten aan. Een geschikte datum overleggen we samen met jou!

Interesse in deze training?

Heb je interesse in de training dan kun je contact opnemen met Selina Tomur via 085 112 4371 of academy@vandamoosterbaan.nl. We stemmen dan de wensen en verwachtingen af en staan stil bij het meest gewenste publiek.