De webinar Preventie en Vroegsignalering van armoede en schulden staat online.

In deze webinar laat adviseur Lisa Rook je zien hoe je met behulp van data een gerichte aanpak op het gebied van preventie en vroegsignalering kan ontwikkelen. In het bestrijden van de armoede- en schuldenproblematiek in Nederland vormen preventie en vroegsignalering een essentieel onderdeel van de beleidsplannen. Door inzicht te creëren in de meest kwetsbare groepen voor armoede en schulden kan er gerichter beleid worden vormgegeven. In de webinar wordt een sneakpreview gegeven van wat zichtbaar gemaakt kan worden met behulp van data en hoe dit kan bijdragen aan een vernieuwde aanpak.

On demand webinar

De webinar is on demand, dat betekent dat je zelf kunt bepalen wanneer je de webinar volgt. Op die manier kun je de webinar volgen wanneer het jou het beste uitkomt, wel zo gemakkelijk. Ook kun je de webinar pauzeren, terugspoelen of onderdelen vaker bekijken.

Zo krijg je toegang

Schrijf je in via de link onderaan deze pagina, de webinar start vervolgens direct.

 

Doelgroep webinar

De webinar is voor iedereen die zich bezighoudt met het aanpakken van armoede en schulden binnen Nederland, waaronder beleidsmedewerkers/adviseurs, projectleiders, programmamanagers, data-analisten, informatiemanagers, sociaal raadslieden, vrijwilligers.

Over Van Dam & Oosterbaan

Van Dam & Oosterbaan onderscheidt zich door de combinatie van inhoud en techniek binnen de publieke sector. Enerzijds hebben onze adviseurs inhoudelijke kennis zoals de Jeugdwet, Wmo en Participatiewet. Anderzijds hebben onze adviseurs affiniteit met business-intelligence, waarbij ze expertise hebben in het proces van gegevens verzamelen, omzetten in informatie, vertalen naar kennis en aanzetten tot doelgerichte actie (datagedreven werken). Wij treden op als sparringpartner tussen Beleid & IT. 

Wil je de webinar bekijken?

Klik hier om de webinar te bekijken.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over onze mogelijkheden om gemeenten te ondersteunen op het gebied van datagedreven werken? Of ben je benieuwd naar waar we organisaties binnen de publieke sector nog meer bij ondersteunen? Neem dan contact op met Adviseur Lisa Rook via lisa.rook@vandamoosterbaan.nl of via 085- 112 4371.

Deel via
Auteur

Lisa Rook