Whitepaper: De Beleidsanalist

 

De Beleidsmedewerker bestaat over vijf jaar niet meer, elke Beleidsmedewerker is dan een Beleidsanalist gevoed door data, dashboards en monitors. De Beleidsanalist is dé sparringpartner tussen Beleid & IT.

De beleidsmedewerkers van nu hebben meer dan ooit de kans om de opgaven van gemeenten te vertalen naar effectieve oplossingen. Dat stelt wel eisen aan de wijze waarop dat beleid opgesteld wordt. Kennen we de opgaven echt en is het beleid een echt antwoord vanuit de gemeente? De beleidsmedewerker bestaat dus eigenlijk niet meer over vijf jaar, elke beleidsmedewerker is dan een beleidsanalist, die zich door opgaven vragen stelt, zich laat voeden door data en daar naar op zoek gaat, het belang inziet van dashboards en monitors en die ook kan ontwikkelen. De beleidsanalist is dé sparringpartner tussen Beleid & IT.

Meer weten?

Wil je meer weten? Download de whitepaper of neem contact op met Peter Frans Oosterbaan voor een afspraak. Peter Frans is Sr. adviseur bij Van Dam & Oosterbaan en is te bereiken via peterfrans@vandamoosterbaan.nl of 06-28735345.

 

Deel via