Woonplaatsbeginsel Jeugdwet

Krijg binnen twee dagen inzichtelijk wat het woonplaatsbeginsel Jeugdwet voor impact heeft op jouw gemeente, met onze impactanalyse. Met deze analyse wordt duidelijk wat de financiële gevolgen van de vertrekkende en inkomende jeugdigen zijn, voor de komende jaren.

Weet wat er verandert

Met het woonplaatsbeginsel Jeugdwet verandert er veel voor Nederlandse gemeenten. Er wordt verwacht dat zo’n 20 tot 25 duizend jeugdigen over zullen gaan naar een nieuwe gemeente. Dat heeft natuurlijk de nodige (financiële) gevolgen, ook voor jouw gemeente. Met onze analyse zorgen we voor inzicht in deze gevolgen, zodat je weet wat jouw gemeente financieel te wachten staat als de implementatie is afgerond.

Wil je meer weten over deze analyse? Laat dan je gegevens achter.

Ik wil meer weten

We nemen vrijblijvend contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Aan de slag met wat echt
belangrijk is

Op het aantal jeugdigen dat onder de verantwoordelijkheid van de gemeente komt, heb je als gemeente zelf geen invloed. Wij geven wel adviezen over eventuele toekomstige sturingsmogelijkheden om jouw financiën goed in te richten. 

Inzicht in de financiële gevolgen van het woonplaatsbeginsel zorgt ervoor dat je als gemeente duidelijk hebt wat er verandert en zo snel mogelijk weer aan de slag kunt met wat echt belangrijk is: het bieden van goede jeugdhulp.

Meer weten over deze analyse? Laat je gegevens achter, of neem contact met ons op.

Gemeenten die wij helpen:

Blijf op de hoogte!

Wij houden jou graag op de hoogte van onze ontwikkelingen. Dat doen we door elke maand een nieuwsbrief te versturen. Vul onderstaand formulier in en meld je aan voor onze nieuwsbrief. De nieuwsbrief bevat interessante publicaties uit onze kennisbank, informatie over trainingen, masterclasses en webinars en voorbeelden van relevante datagedreven projecten.