Maak kans op 50% korting op een gemeentebrede monitor

Hoewel we allemaal in hetzelfde schuitje zitten als het gaat om de coronapandemie, is de toekomstige generatie het hardst geraakt. Kijk om je heen en je ziet en hoort dat (groot)ouders, leerkrachten en beleidsmakers zich zorgen maken.

Ze hebben zorgen over een tekort aan leerkrachten, maar ook over de kwaliteit van het onderwijs. We zien ook dat onderwijsachterstanden toenemen en bovendien ongelijk zijn verdeeld. Tegelijkertijd wordt er vanuit gemeenten en schoolbesturen veel gedaan om deze onderwijsachterstanden te bestrijden. Hier willen wij, als Van Dam & Oosterbaan, ook aan bijdragen door middel van een monitor die inzicht geeft in de onderwijsachterstanden.

Achterstanden voorkomen en bestrijden

Door de coronacrisis zijn de achterstanden in het onderwijs toegenomen. De Rijksoverheid stelt gelden beschikbaar (GOAB- en NPO-gelden) om achterstanden te voorkomen en te bestrijden. Er wordt voor miljoenen geïnvesteerd in zowel scholen als gemeenten. Het is alleen uitdagend om het effect van de investeringen optimaal te meten, omdat dit veelzijdige expertise in onderzoek, data, en datagedreven werken vergt. De uitspraak ‘Schoenmaker, blijf bij je leest’ was voor ons dan ook uitgangspunt om dit onderwerp verder te onderzoeken.

We hebben (open) data gezocht, gedolven en geduid. We zijn tot de conclusie gekomen dat wij met onze in-house kennis maatschappelijke impact kunnen maken als we samen met gemeenten en scholen de effecten van de genomen maatregelen de komende tijd goed in kaart kunnen brengen.

Naast de NPO-middelen die nu volop worden ingezet op scholen, heb je als gemeente ook middelen om op diverse manieren onderwijsachterstanden te voorkomen. Daar ligt wat ons betreft een mooie basis om samen tot inzicht te komen.

Inzicht in elkaars ontwikkelingen

Hoe mooi zou het zijn als gemeenten en scholen inzicht hadden in elkaars ontwikkelingen en daarover het goede gesprek aan kunnen gaan vanuit één heldere bron? Hoe mooi zou het zijn als we na een paar jaar kunnen aantonen dat de maatregelen die zijn ingezet echt een effect hebben gehad op de onderwijsachterstanden van onze kinderen? Hoeveel is dit ons ieder waard? Laten we kraakhelder zijn. Wij willen hierin investeren omdat we als databedrijf afhankelijk zijn van een goed onderwijssysteem. We hebben geweldige mensen in dienst die gevormd zijn door het onderwijs en willen we kunnen groeien, dan moet ook het toekomstig fundament stevig zijn. De dataduiders, -delvers en -engineers zitten immers nu in de schoolbanken.

Maak kans op 50% korting

We nemen als commerciële partij voor één keer een onorthodoxe stap. Samen staan we sterker en daarom krijg jij de volgende kans. De eerste aanmelding krijgt een vrijblijvend gesprek met de mogelijkheid tot een korting van 50% op de bouw van de monitor. Een gemeentebrede monitor met inzicht op de onderwijsachterstanden. We gaan de komende tijd graag met gemeenten en schoolbesturen in gesprek om hun plannen te bekijken en te bespreken. 

Lever daarom voor 21 maart 2022 je plan beknopt in via sales@vandamoosterbaan.nl en maak kans op deze korting. Voor 1 mei 2022 laten we weten in welke gemeente we deze monitor gaan bouwen.

Offerte aanvragen

Vink hieronder de door jou gewenste configuratie aan en vul je contactgegevens in. Onze Business Consultants nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Offerte aanvragen

Vink hieronder de door jou gewenste configuratie aan en vul je contactgegevens in. Onze Business Consultants nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Offerte aanvragen

Vink hieronder de door jou gewenste configuratie aan en vul je contactgegevens in. Onze Business Consultants nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.