Zorg

Maak de bedrijfsvoering efficiënter met het gebruik van data! 

Zorg voor innovatie

In geen andere sector worden er meer gegevens (verplicht) vastgelegd dan in de zorg. En die hoeveelheid groeit elke dag. Van cliënt- tot medewerkersgegevens en van zorgproductie tot ziekteverzuim. Ondanks -of juist door- al die data, ontbreekt het vaak aan overzicht en inzicht. Van Dam & Oosterbaan helpt zorginstellingen om meer uit hun data te halen. Door datagedreven te werken kunnen zorginstellingen efficiënter inspelen op de continue stroom aan veranderingen binnen het complexe zorglandschap. Met onze krachtige standaard dashboards beschikt jouw zorginstelling over alle noodzakelijke informatie uit jouw bedrijfsvoering om belangrijke keuzes te kunnen maken voor morgen.

Kant-en-klare rapporten voor de zorg

Waarom het wiel elke keer opnieuw uitvinden? Zorginstellingen hebben voor 90% dezelfde informatiebehoefte. Bij Van Dam & Oosterbaan doen we dit anders. Met onze standaard rapporten & dashboards bieden we binnen no-time inzicht en overzicht. Doordat wij de veelgebruikte systemen (ECD’s, Klantportalen, Medicatie Controle Apps, Financiële systemen enz.) op ons duimpje kennen kunnen we snel en efficiënt de data verzamelen en vertalen naar waardevolle informatie.

Data met context: Advies & Onderzoek

Natuurlijk realiseren wij ons dat jouw organisatie niet voor 100% geholpen is met standaard rapporten en dashboards. Daarom gaan we samen op zoek naar de 20% maatwerk. Wij helpen bij het maken van een verdieping om de juiste data boven water te halen. Maar belangrijker nog, onze mensen helpen de data te duiden en er waardevolle informatie van te maken. Doordat wij de uitdagingen in de zorg kennen zijn we snel bij de kern van de informatiebehoefte!

In de zorg hebben wij gewerkt voor:

Blijf op de hoogte!

Wij houden jou graag op de hoogte van onze ontwikkelingen. Dat doen we door elk kwartaal een nieuwsbrief te versturen. Vul onderstaand formulier in en meld je aan voor onze nieuwsbrief. De nieuwsbrief bevat interessante publicaties uit onze kennisbank, informatie over trainingen, masterclasses en webinars en voorbeelden van relevante datagedreven projecten.